Bence Almalısınız, Sonundayım Kitabın bitirmek üzereyim. Bence Kesinlikle Alın.Hoca kitabı videolarından çözüyor zaten. Adı üstündeymiş video ders kitabı. Tabi efişinado testlerini çözmüyor.
Bu kitabın kullanımı nasıl, almanın mantığı nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Rulep
Kaç net yapıyorsunuz tyt mattanBence Almalısınız, Sonundayım Kitabın bitirmek üzereyim. Bence Kesinlikle Alın.
Derli Toplu oluyor. Ben Galiba 60TL'ye Almıştım. 60TL'ye Değerdi. Şimdiki Fiyatı Bilmiyorum.
En Son 11.Sınıfın Mayısı Gibi TYT Denemesi Yaptım. 15-20 Civarıydı galiba. O Zamanlar hiç tyt mat çalışmamıştım.Kaç net yapıyorsunuz tyt mattan
Kitabın ne anlamı kaldı mantığı anlamadım.efişinado sorularını da çözüyor bu arada
Bende senin dediğini anlamadım mantığı olması için çözmüyor olması mı lazım 345 i de YT çözen adamlar varKitabın ne anlamı kaldı mantığı anlamadım.
Kendiniz çözüyorsunuz çözemediğinizi videolardan izliyorsunuzKitabın ne anlamı kaldı mantığı anlamadım.
E bu çok saçma değil mi?Kendiniz çözüyorsunuz çözemediğinizi videolardan izliyorsunuz
Ya kitabı kullanma mantığı nedir onu soruyorum?Bende senin dediğini anlamadım mantığı olması için çözmüyor olması mı lazım 345 i de YT çözen adamlar var
zaman ayarlı belki aklındakini cevabı buradadır
yapamadığın sorunun çözümünü izlemenin neresi saçma geldi dostum?E bu çok saçma değil mi?
Ya kitabı kullanma mantığı nedir onu soruyorum?
Bir de eko mu alsam normal mi?
Ben video izleyip hocanın kitaptan ödev vereceğini falan zannettim.yapamadığın sorunun çözümünü izlemenin neresi saçma geldi dostum?
49 gün rm zor değil mi ya?Rehber matematiğin 49 günde tytsini izleyip, orta seviye bir kaynakla çalıştığın yerleri günü gününe çözsen daha verimli olur diye düşünüyorum.
Ben video izleyip hocanın kitaptan ödev vereceğini falan zannettim.
49 gün rm zor değil mi ya?