Ben de alayım bari. Nick bırakırsınız aldığınızdaBen de o ikilemdeyim an itibariyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki o zaman, öyle diyorsanız
80 saat oynadım sadece 1 kere hile geldiOynayan bir arkadaşıma geçenlerde sorduğumda hile çok demişti, pek sıcak bakmyorum usda maalesef. İndirince deneyimlerini paylaşırsan sevinirim ayrıca
Klavyede gider mi ki?
Forza horizon 4
Forza Horizon Steam e geldiği için alırım diyodum dün gece baktım 60 lira olmuş Alacağım 1-2 saate şiddetle tavsiye ederim.
(Klavyede de çok iyi bu arada)
Deluxe edition ile normali arasındaki farklar nelerdir?bende klavyeden oynuyorum sarıyor arkadaşlarla oynarken
Why Not?Nick bırakırsınız aldığınızda
forza zaten similasyton oyunu olmadığı için gamepad veya klavyede daha iyi. Yarışlar daha zor direksiyonla forza al geç.Oynayan bir arkadaşıma geçenlerde sorduğumda hile çok demişti, pek sıcak bakmyorum usda maalesef. İndirince deneyimlerini paylaşırsan sevinirim ayrıca
Klavyede gider mi ki?
yarın yükleyip al bence 3tlden bir şey olmazDeluxe edition ile normali arasındaki farklar nelerdir?
Ultimate'i 3 lirayla kaçırıyorum ama kartta 79₺ varmış Deluxe de alabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Why Not?
knk üstüne ekle kesinlikle ultimateyi al. Çok fazla ayrıcalık var kesinlikle değecektir.Ultimate'i 3 lirayla kaçırıyorum ama kartta 79₺ varmış Deluxe de alabilirim.
Oynayan kişiler klavye veya gamepad ile daha iyi olduğunu söylüyor. Direksiyon yarışlarda çok fazla viraj olduğunda sıkıntı yaratabiliyormuş.Klavyede gider mi ki?
Anladığım kadarıyla o zaman ETS gibi simülasyonlarda mı direksiyon daha iyi?Oynayan kişiler klavye veya gamepad ile daha iyi olduğunu söylüyor. Direksiyon yarışlarda çok fazla viraj olduğunda sıkıntı yaratabiliyormuş.