700.000-1M ARASI SORUN ÇIKARMIYACAK ARAÇ ÖNERİNİZ VARMI

EMREKKE

80+
Reaksiyon skoru
18
Belirttiğim fiyat aralığında sanayide işim olmıyacak ansızın yolda bırakmıyacak yakıtımı alıp rutin bakımlarımı yapıp kullanabileceğim bir araç öneriniz varmı paylaşırsanız sevinirim.

i20 veya bayon bakabilirsin hem yeni model almış olursun hemde güzel durur 1.4 motora bakarsan daha iyi olur az yakar çok kaçar

Belirttiğim fiyat aralığında sanayide işim olmıyacak ansızın yolda bırakmıyacak yakıtımı alıp rutin bakımlarımı yapıp kullanabileceğim bir araç öneriniz varmı paylaşırsanız sevinirim.
2016 2017 14.4D corollalar performansı dışında sorunsuz sayılabilirler yalıtım dışında konforu gayet yerinde olan bir araç çok yokuşlu yollarda az da olsa üzer bu fiyat skalasında sorunsuzlukta en iyilerden

Aracın markasından çok durumu önemli. Vuruk sa, ne zaman üzeceğini bilemezsin. Yerli markaların parçası her yerde bulunur. Anadolu'nun küçük şehirlerinde ithal marka için ne usta, ne de parça bulamazsın. Kullanacağın yöreye göre seç.

1.3 egea 2021 ve üstü
yakıtı çok düşük gidişi zaten iyi turbo dizel durduk yere arıza verecek bir araba değil.

2016 2017 14.4D corollalar performansı dışında sorunsuz sayılabilirler yalıtım dışında konforu gayet yerinde olan bir araç çok yokuşlu yollarda az da olsa üzer bu fiyat skalasında sorunsuzlukta en iyilerden
kesinlikle katılıyorum hocam bizde 2014 1.4 d4-d motorlu corolla vardı 7 ay bindik bir kuruş dahi masraf etmedik baya da zorladık motoru bana mısın demedi performansı düşük ama aşırı sağlam ölümsüz diyebilirim.

Temiz corolla bulabilirsen alınabilir ama nerdeyse 6-7 yılını devirmiş bir aracın temizliğinden asla emin olamazsın. Yakın çevrende gördüğün bildiğin araç olsa düşünme bile derim ama işte nasıl kullandı , nerelerde gitti , yağ bakımı eksik mi , arızası varsa geçiştirdi mi gibi sorunları bilemezsin.
Benim araçta alırken ki ilk seçeneğim en yeni aracı almak. Ne kadar yeni olursa o kadar geçmişine hakim oluyorsun.
Eksperler aracın dışının sorunlarını net bir şekilde gösterir ama iş motora gelince kapalı kutu.

Bence bu fiyatlara alınabilecek en iyi araç 1.3 ya da 1.6 Egea.

Geri