2016 2017 14.4D corollalar performansı dışında sorunsuz sayılabilirler yalıtım dışında konforu gayet yerinde olan bir araç çok yokuşlu yollarda az da olsa üzer bu fiyat skalasında sorunsuzlukta en iyilerdenBelirttiğim fiyat aralığında sanayide işim olmıyacak ansızın yolda bırakmıyacak yakıtımı alıp rutin bakımlarımı yapıp kullanabileceğim bir araç öneriniz varmı paylaşırsanız sevinirim.
Belirttiğim fiyat aralığında sanayide işim olmıyacak ansızın yolda bırakmıyacak yakıtımı alıp rutin bakımlarımı yapıp kullanabileceğim bir araç öneriniz varmı paylaşırsanız sevinirim.
1.3 egea 2021 ve üstüBelirttiğim fiyat aralığında sanayide işim olmıyacak ansızın yolda bırakmıyacak yakıtımı alıp rutin bakımlarımı yapıp kullanabileceğim bir araç öneriniz varmı paylaşırsanız sevinirim.
kesinlikle katılıyorum hocam bizde 2014 1.4 d4-d motorlu corolla vardı 7 ay bindik bir kuruş dahi masraf etmedik baya da zorladık motoru bana mısın demedi performansı düşük ama aşırı sağlam ölümsüz diyebilirim.2016 2017 14.4D corollalar performansı dışında sorunsuz sayılabilirler yalıtım dışında konforu gayet yerinde olan bir araç çok yokuşlu yollarda az da olsa üzer bu fiyat skalasında sorunsuzlukta en iyilerden
Temiz corolla.Belirttiğim fiyat aralığında sanayide işim olmıyacak ansızın yolda bırakmıyacak yakıtımı alıp rutin bakımlarımı yapıp kullanabileceğim bir araç öneriniz varmı paylaşırsanız sevinirim.