Cloud 2 iyi benceBeyler basliktanda anlasilacagi uzere 700 800 ₺ bandinda bir kulaklik ariyorum benzer basliklar hep gecen sene icindi. Hyper x cloud 2 dusunuyorum onun disinda onerebileceginiz guzel bir kulaklik var mi?
Cloud 2 iyi benceBeyler basliktanda anlasilacagi uzere 700 800 ₺ bandinda bir kulaklik ariyorum benzer basliklar hep gecen sene icindi. Hyper x cloud 2 dusunuyorum onun disinda onerebileceginiz guzel bir kulaklik var mi?
Şu an kaç E Sporcu kullanıyor aç bak, çoğu daha yeni kulaklıklara geçti Pro X gibi. Kraken TE daha mantıklı sen gidip C2 alabilirsin.Çoğu e-sporcu aktif olarak kullanıyor. Genel olarak yorumları çok iyi ve gerçekten güzel bir kulaklık. Öneri istemiş ben de söyledim. Sen kullanmıyorsun ama belki o kullanacak ?
Yahu kardeşim hasta mısın ? .d Adam öneri istemiş ben de önerimi söyledim. Sen beğenmiyor olabilirsinŞu an kaç E Sporcu kullanıyor aç bak, çoğu daha yeni kulaklıklara geçti Pro X gibi. Kraken TE daha mantıklı sen gidip C2 alabilirsin.
Hastayım abicim hastayım, ben de Kraken TE varken önerilmemesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum ama anlayana.Yahu kardeşim hasta mısın ? .d Adam öneri istemiş ben de önerimi söyledim. Sen beğenmiyor olabilirsin
THX özellikle anlaşmalı oyunlarında sesi daha iyi kullanmana yarıtyor ve diğer işlevleri de 7.1 mantığı.Tamam hocam biz de kaynağı farklı olan bir sorundan olmuş olabilir ama test etmek isterim.
Hocam geç cevap için özür dilerim thx olunca fark ne kadar oluyor çümkü thxsiz tenin cloud 2 kadar iyi olmadığına kalıbımı basarım,
Thxsiz kullandım çünkü kısa da olsa.
Bu arada hocam gereksiz kawgaya gerek yok sakin tartışalım biraz ben thx yazılımından bahsediyorum.
Hastayım abicim hastayım, ben de Kraken TE varken önerilmemesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum ama anlayana.