Kablosuz mouse önerebilir misiniz? Şarjlı ya da pilli fark etmez. Bide 90-40 mouse pad önerir misiniz? Oyun amaçlı kullanılacak.
Sağlam mıdır hocam bu? Ömrü ne kadar olur?
Direk bunu al hiçbir modele bakma bile şuan alabileceğin en iyi mouse bu. Orochi V2 shape'i ve özellikleri neredeyse birebir aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linki atamamışım pardon. 500 TL'ye geliyor prime ile.DeLUX RGB Arkadan Aydınlatmalı Kablosuz Oyun Faresi, 16000 DPI ile PAW3335, 6 Programlanabilir Düğme, İki Değiştirilebilir Üst Kapak, Çoklu Cihaz BT Oyuncu Faresi (M820DC-Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DeLUX RGB Arkadan Aydınlatmalı Kablosuz Oyun Faresi, 16000 DPI ile PAW3335, 6 Programlanabilir Düğme, İki Değiştirilebilir Üst Kapak, Çoklu Cihaz BT Oyuncu Faresi (M820DC-Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
PAW3335 Sensör 400 IPS 40G, 6 Programlanabilir tuş,Özel software ayrıca wireless.
Canavar gibidir hocam. sensöründen kalitesine iyidir.Sağlam mıdır hocam bu? Ömrü ne kadar olur?
Anaa fiyata bak la darmosharkın.MOusepad olarak klasse bak, mouse olarak da azıcık aşarsan
Klasse 500 olmuş onu alana kadar 50 daha koysun xraypad aquacontrol 2 alsın bin basarMOusepad olarak klasse bak, mouse olarak da azıcık aşarsan
çok kalın duruyor
Direk bunu al hiçbir modele bakma bile şuan alabileceğin en iyi mouse bu. Orochi V2 shape'i ve özellikleri neredeyse birebir aynı.
Linki atamamışım pardon. 500 TL'ye geliyor prime ile.DeLUX RGB Arkadan Aydınlatmalı Kablosuz Oyun Faresi, 16000 DPI ile PAW3335, 6 Programlanabilir Düğme, İki Değiştirilebilir Üst Kapak, Çoklu Cihaz BT Oyuncu Faresi (M820DC-Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DeLUX RGB Arkadan Aydınlatmalı Kablosuz Oyun Faresi, 16000 DPI ile PAW3335, 6 Programlanabilir Düğme, İki Değiştirilebilir Üst Kapak, Çoklu Cihaz BT Oyuncu Faresi (M820DC-Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
PAW3335 Sensör 400 IPS 40G, 6 Programlanabilir tuş,Özel software ayrıca wireless.
Orochi V2 ile aynı shape'i.çok kalın duruyor
alsam mı yaw bilemedimOrochi V2 ile aynı shape'i.
Ben aldım valla bu paraya bulunmaz.alsam mı yaw bilemedim
sensörü iyi miBen aldım valla bu paraya bulunmaz.