Turkmangg123
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 312
Başlıkta olduğu gibi. Aliexpress veya temu olmayacak şekilde klavye önerir misiniz?. Bütçe 700 civarı biraz arttırabilirim ama fazla çıkamam
Neden aliexpress ve temu olmaz?Başlıkta olduğu gibi. Aliexpress veya temu olmayacak şekilde klavye önerir misiniz?. Bütçe 700 civarı biraz arttırabilirim ama fazla çıkamam
Hem uzun sürede geliyor hemde güvenmiyorumneden aliexpress e karşı önyargılısın?
yo kardeşim gayet normal sürede geliyor daha dün kulaklıgım geldi orjinal xiaomi 8 günde geldi yd ye göre hızlıHem uzun sürede geliyor hemde güvenmiyorum
o zaman mekanikten vazgeçmen lazımHem uzun sürede geliyor hemde güvenmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ha birde numpad olması şart
Yani 700 liraya kaliteli bir klavye bulamazsınHem uzun sürede geliyor hemde güvenmiyorum
tüm kulaklıklar neredeyse tws dir nasıl gelmedi (True Wireless Stereo)Aliexpress ten gönder bir bakayım o zaman. Ben bikere kulaklık söylemeye çalıştım tws göndermediiler ama iade alabildim
Tws yani bluetooth kulak içi. Bir indirim vardı onu kullanmak istiyordum ama kullandığım için göndermiyorlar dımekanik olup olmadıgını bilemem mekanik yazıyor diğer tkl mekanik bende beyazı var![]()
Klavye Modelleri ve Fiyatları
Klavye fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Klavye sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.www.koctas.com.tr
tüm kulaklıklar neredeyse tws dir nasıl gelmedi (True Wireless Stereo)
ha doğru kusura bakmaTws yani bluetooth kulak içi. Bir indirim vardı onu kullanmak istiyordum ama kullandığım için göndermiyorlar dı
Hocam numpad lazım ya
Arkadaş adam doğru düzgün bir kriter bile belirtmemiş, onlarca kişi yardım ediyor; yarım saat uğraşıp her özelliğini belirttiğim konuya bir kişi gelip bir cevap dahi yazmıyor. Şaşılacak iştir yahu...Aliexpress'e güvenemeyecek bir şey yok, burada yüzlerce kişi alıyor. Kafanızın dikine giderseniz ülke içi alışverişte ancak dandik bir ürüne kalırsınız.