700 lira civarı klavye önerisi

Turkmangg123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
Başlıkta olduğu gibi. Aliexpress veya temu olmayacak şekilde klavye önerir misiniz?. Bütçe 700 civarı biraz arttırabilirim ama fazla çıkamam

Hem uzun sürede geliyor hemde güvenmiyorum
yo kardeşim gayet normal sürede geliyor daha dün kulaklıgım geldi orjinal xiaomi 8 günde geldi yd ye göre hızlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem uzun sürede geliyor hemde güvenmiyorum

Ha birde numpad olması şart
o zaman mekanikten vazgeçmen lazım

Aliexpress ten gönder bir bakayım o zaman. Ben bikere kulaklık söylemeye çalıştım tws göndermediiler ama iade alabildim

mekanik olup olmadıgını bilemem mekanik yazıyor diğer tkl mekanik bende beyazı var

Aliexpress ten gönder bir bakayım o zaman. Ben bikere kulaklık söylemeye çalıştım tws göndermediiler ama iade alabildim
tüm kulaklıklar neredeyse tws dir nasıl gelmedi (True Wireless Stereo)

mavisi indirimde maalesef çok iyi marka

mekanik olup olmadıgını bilemem mekanik yazıyor diğer tkl mekanik bende beyazı var

tüm kulaklıklar neredeyse tws dir nasıl gelmedi (True Wireless Stereo)
Tws yani bluetooth kulak içi. Bir indirim vardı onu kullanmak istiyordum ama kullandığım için göndermiyorlar dı

Hocam numpad lazım ya

Tws yani bluetooth kulak içi. Bir indirim vardı onu kullanmak istiyordum ama kullandığım için göndermiyorlar dı

Hocam numpad lazım ya
ha doğru kusura bakma

kankam aradığın kriterde numpadli bir klavye yok haberin olsun var ama mekanik hisli mekanik değil paraya değmez 2 yıla tuşları soyulur çatlar bişeler olur

Aliexpress'e güvenemeyecek bir şey yok, burada yüzlerce kişi alıyor. Kafanızın dikine giderseniz ülke içi alışverişte ancak dandik bir ürüne kalırsınız.

Aliexpress'e güvenemeyecek bir şey yok, burada yüzlerce kişi alıyor. Kafanızın dikine giderseniz ülke içi alışverişte ancak dandik bir ürüne kalırsınız.
Arkadaş adam doğru düzgün bir kriter bile belirtmemiş, onlarca kişi yardım ediyor; yarım saat uğraşıp her özelliğini belirttiğim konuya bir kişi gelip bir cevap dahi yazmıyor. Şaşılacak iştir yahu...

Geri