Neler Yeni

700 TL ile nasıl yatırım yapılır?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
700 TL ile en iyi yatırımı nasıl yaparım e-ticaret gibi internet üzerinden meslek yapmak istiyorum. E-ticaret öğrenmek için kitapmı almalıyım eğer öyle ise bütçem belli kitap alabilirim. Yada altın dolar gibi şeylerimi tercih etmelim 14 yaşındayım okul denen lanet şeyden kurtulmak için bunları yazıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gülme emojisi atan arkadaşlar neyi bu kadar komik buldu?
700 TL ile en iyi yatırımı nasıl yaparım e-ticaret gibi internet üzerinden meslek yapmak istiyorum. E-ticaret öğrenmek için kitapmı almalıyım eğer öyle ise bütçem belli kitap alabilirim. Yada altın dolar gibi şeylerimi tercih etmelim 14 yaşındayım okul denen lanet şeyden kurtulmak için bunları yazıyorum.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
700 lirayla okuldan kurtulamazsın ki ?

Paranın değerini korumasına dua et. Al sat yapabilirsin
Birşeyler öğrenme maksatında öğretici kitap vs.

1905

80+ Silver
okuldan kurtulma düşüncesinden kurtularak başlayabilirsin. okul ülkemizde tabii ki çok verimli olmuyor ama üniversite ile lise çok farklıdır derslerini iyi tutup ünide kendini geliştirmek istediğin her alanda eğitim alabiliyorsun. 700tlyi arttırmak istiyorsan dolar altın alabilirsin ama uzun vadede sadece paran değerini korumuş olacaktır. al sat yapabilirsin arkadaşın dediği gibi, yaz tatillerinde de işe girip para biriktirmeye başlayabilirsin çok faydalı bir alışkanlıktır. onun dışında el ile tutulur yapabileceğin yazılıma veya bir spora başlamak olabilir.

Hanaz

80+ Gold

Kb ama okul asıl lisede başlıyor

E ticaret e 700 tl ile napıcaksınız sattığınız mql en az size 10 20 lira kâr ettirsinki bişi kazanın ztn ünlüfirmalar komisyon altında para kesiyorlar

Örn. 170 tl lik ürün 70tl si firmaya 50tl kargo firmasına 20tlsi komisyon gibi gibi şeyler
Edit: +VERGİ
Altını çizerim kargoyu denilen zamanda teslim etmessen firma sana para cezası uygulanıyor

Ve bu iş 700 tl ile yapılmaz

Düşün bakalım 20k ile 200k e ticaretçi aynımı olur

Dolar euro ya bişi diyemem

1905

80+ Silver
udemyde yazılım kurslarına bakabilirsin kaç kişi kullanmış kaç yıldız almış vs bunlara bakarak bi kurs alarak evde kendi başına bi yerden başlayabilirsin bi zararı olmaz. zaten sürekli indirime giriyor kurslar indirimde 1 kurs bulmak çok basit

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kb ama okul asıl lisede başlıyor

E ticaret e 700 TL ile napıcaksınız sattığınız mql en az size 10 20 lira kâr ettirsinki bişi kazanın ztn ünlüfirmalar komisyon altında para kesiyorlar

Örn. 170 TL lik ürün 70tl si firmaya 50tl kargo firmasına 20tlsi komisyon gibi gibi şeyler
Edit: +VERGİ
Altını çizerim kargoyu denilen zamanda teslim etmessen firma sana para cezası uygulanıyor

Ve bu iş 700 TL ile yapılmaz

Düşün bakalım 20k ile 200k e ticaretçi aynımı olur

Dolar euro ya bişi diyemem
Dostum eğitim için kitap alacağım diyorum daha 700 TL ile e-ticaret yapılmaz diyorsunuz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
Uygunsuz Dil
Kendimi geliştirmek için kitap öneri istiyorum senin gibi kuş beyinli insanlar böyle yorum yapıyor
images (2).jpeg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Berke Aktaş

700 tl ile yapacağın yatırım en fazla 1000 olarak geri döner eğer o tarz istiyorsan al sat yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tunay
Kardeşim 700 tl ile bişey yapamazsın en fazla iddada banko gördüğün maça basıp katlayabilirsin (fener bu hafta kesin yener mesela )

Top Bottom