Redragon alma sakın hp omen encoder gk50 elite var blue switch'e yakın Bi deneyimi var gk50nin
trendyolda 580 lira şu an yeni aldıysan iptal edip ordan alAlıntıyı görüntüle
hocam çok beğendim aldım iyi midir?
hocam trendyola güvenmiyorum (2 dk olmadı alalı)trendyolda 580 lira şu an yeni aldıysan iptal edip ordan al
güvenlidir hocam sıkıntı olmazhocam trendyola güvenmiyorum (2 dk olmadı alalı)
Amazonda da 600 hocam haberiniz olsunhocam trendyola güvenmiyorum (2 dk olmadı alalı)
linkAmazonda da 600 hocam haberiniz olsun
önerdiğiniz daha iyi bir klavye varsa siparişi iptal edebilirim.güvenlidir hocam sıkıntı olmaz
önerdiğiniz daha iyi bir klavye varsa siparişi iptal edebilirim.Amazonda da 600 hocam haberiniz olsun
önerdiğiniz daha iyi bir klavye varsa siparişi iptal edebilirim.trendyolda 580 lira şu an yeni aldıysan iptal edip ordan al
iyi midir ona göre dediğini alıcam?K552 Kumara varken bu ürüne cidden para verdin mi?
O kadar fazla 5-6 ay sonra tuşların çift tıklama sorunu mesajı gördüm ki, anlatamam.
iptal et çabuk buna para verilmeeeeezAlıntıyı görüntüle
hocam çok beğendim aldım iyi midir?
ustam cuma gunlerı gamıng gecesınde hep klavye oluyor marka klavyeler gıdıp saber felan almaiyi midir ona göre dediğini alıcam?
Evet saber sorunlu bir ürün. birçok kişide 5-6 ay sonra tuşların çift tıklaması problemi ortaya çıkıyor.iyi midir ona göre dediğini alıcam?