Neler Yeni

Yardım 700 Tl Kulaklık Önerisi

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Arkadaşlar Varmı Bildiğiniz Güzel 700 TL'ye Kulaklık Mikfofonu Çok güzel Olmalı Ve Birde Çok kaliteli ses vermeli

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis

Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı​

Buyur yukarıya ismini yazdım ben bu kulaklığı kullanmıştım gayet güzel mikrofonu tabiri caizse on numara ve sesi çok güzel veriyor bütçenize göre baya uygun olacaktır şuan ki fiyatı 399TL

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Winguard Kızgın yüz işareti atma nedeniniz nedir ayıptır sorması ?

Winguard

80+

Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı​

Buyur yukarıya ismini yazdım ben bu kulaklığı kullanmıştım gayet güzel mikrofonu tabiri caizse on numara ve sesi çok güzel veriyor bütçenize göre baya uygun olacaktır şuan ki fiyatı 399TL

@Winguard Kızgın yüz işareti atma nedeniniz nedir ayıptır sorması ?
700 tl bütçeye daha iyileri varken bu önerilmez.

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
Twitter
xawentis
700 TL bütçeye daha iyileri varken bu önerilmez.
Daha iyisi tabii ki de var ben yok demiyorum zaten arkadaş parasını boşuna harcamasın yani o kadar para vermesin diye o kulaklığın ismini ve linkini verdim ve ben bu kulaklığı kullandığımda yanlış anlaşılmasın ben 1000 TL Kulaklıkta kullandım ama bu kulaklıktaki Mikrofonla 1000 TL kulaklığın mikrofonu bir değil fiyatı hem uygun hem de karşıya sesinizi çok güzel bir şekilde veriyor tabii şuan kendime başka bir kulaklık aldım sizin de bütçenize uygun ise bu kulaklığı almanızı tercih ederim : Asus ROG Strix Fusion 700

Bakın mesela şuan ki vermiş olduğunuz kulaklık Corsair Void Elite Surround 7.1 evet şık ve güzel bir kulaklık ama mikrofonu kötü sesini karşı tarafa düzgün ve güzel bir şekilde vermiyor .

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Arkadaşlar sırf kendiniz kullanıyorsunuz diye 700TL bütçede kendi kulaklığınızı atmayın.

Winguard

80+
Daha iyisi tabii ki de var ben yok demiyorum zaten arkadaş parasını boşuna harcamasın yani o kadar para vermesin diye o kulaklığın ismini ve linkini verdim ve ben bu kulaklığı kullandığımda yanlış anlaşılmasın ben 1000 TL Kulaklıkta kullandım ama bu kulaklıktaki Mikrofonla 1000 TL kulaklığın mikrofonu bir değil fiyatı hem uygun hem de karşıya sesinizi çok güzel bir şekilde veriyor tabii şuan kendime başka bir kulaklık aldım sizin de bütçenize uygun ise bu kulaklığı almanızı tercih ederim : Asus ROG Strix Fusion 700

Bakın mesela şuan ki vermiş olduğunuz kulaklık Corsair Void Elite Surround 7.1 evet şık ve güzel bir kulaklık ama mikrofonu kötü sesini karşı tarafa düzgün ve güzel bir şekilde vermiyor .
Bir kulaklıkta ilk bakılan şey mikrofon olmaz, önemli olan sürücüleri ve konforudur, mikrofon kulaklıklarda amaç değil araçtır.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Void Elite RGB al geç bu bütçede, kablosuz istersen Fury X.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1063666399.html

Premium ile attığınızın farkı nedir? 30 TL gibi bir fiyat farkı bulunuyor. Bilmediğimden soruyorum.

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
Twitter
xawentis
Bir kulaklıkta ilk bakılan şey mikrofon olmaz, önemli olan sürücüleri ve konforudur, mikrofon kulaklıklarda amaç değil araçtır.
Mikrofon bu kadar önemsiz olarak görmek biraz garip bu kulaklığı aldığında bir tek şarkı dinleyecekseniz mikrofonlu almanız saçma o zaman oyun için alacaksanız hem ses hem de mikrofonun adam akıllı olması gerek arkadaşlarınızla oynadığınızda sesinizin arkadaşlarınıza kötü gitmesi güzel ise o sizin tercihiniz efendim konfor bakımından dediniz benim az önce ismini verdiğim kulaklığı ben deneyimledim ve kullandım o kulaklık hakkında daha fazla bilgi öğrenmek için zaten internetten bakabilir ben zaten oraya yazdım hem ses kasmak için baya ideal ve mikrofonu baya güzel.

i

Ariseks

80+ Gold
Void elite,void elite RGB
Kablosuz:furyx bakabilirsin
Artic 1 gibi bir şeye hiç bakma

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@AdnanKe,