Neler Yeni

700 TL Kulaklık Önerisi

Juiclair0

80+ Silver

Logithx

80+ Bronze
kendim alıp denedim kardeş kendini komik sanma çakma cem yılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanmadan laf ediyon gamepower kullanmam deyip sonra kullandım diyon bir şeyleri öğren dene kullan öyle gel
burada benim yanlışım var yanlış hatırlamışım bunun için kusura bakmayın dedim katırmışım şunla
yanlış hatılamışım drop plus alpha 2 rakibi deniyor diye kusura bakmayın ama videodakini baza alırsak drop plus cloud 2nin içinden geçer denemiş biri olarakda bunu diyorum denemeden yorum yapmayın bir daha :) deneyip kullanıcı yormu yapacaksanız buyrun denemeden laf atmayın önce bi merdivenleri çıkın aşağıdan yukarıya mesafemizi azaltın merdivenleri çıkıp gelin :)
Bu adamın kanalı gönderme bu işi yapan bilen bilgisi olan kanalları gönder örnek shiftdelete yada donanım arşivi adam alıyor kutu açılışını yapıyor aynı zamanda iki kulalklığı deniyor bunu gelmiş bana karşılaştırma diye gönderiyor.. 😂😂

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Tamam dostum sen RaMpAgE FaNbOyLuK DeWaM
ben rampage fan boyluk yapmıyom kardeşim burda saçma saçma konuşma açıkça yazıyorum her şeyiyle burda denememiş merdivenin daha aşağısında biri olarak konuşma ayrıca rampage kulaklığımda yok arkadaşımdan aldım denedim ama alırdım üst segment kullanmasaydım

Bu adamın kanalı gönderme bu işi yapan bilen bilgisi olan kanalları gönder örnek shiftdelete yada donanım arşivi adam alıyor kutu açılışını yapıyor aynı zamanda iki kulalklığı deniyor bunu gelmiş bana karşılaştırma diye gönderiyor.. 😂😂
hahahahhaha kardeş gel istesen yüz yüze ne kadar kulaklık denediğimi gösteriyim sana razerda denedim corsair da logitech de asus da rampage de hyperx de aklına gelebilecek neredeyse bütün markalardan kulaklık denedim sadece kulaklıkda değil bir sürü ürünlerini denedim bana burada laf atıp konuşma mesleğimi bilmeden etmeden laf atma senin görmediğin kulaklıkları ekran kartlarını anakartları falan ben tamir ettim bana burda boş atma kardeş

Logithx

80+ Bronze
ben rampage fan boyluk yapmıyom kardeşim burda saçma saçma konuşma açıkça yazıyorum her şeyiyle burda denememiş merdivenin daha aşağısında biri olarak konuşma ayrıca rampage kulaklığımda yok arkadaşımdan aldım denedim ama alırdım üst segment kullanmasaydım

hahahahhaha kardeş gel istesen yüz yüze ne kadar kulaklık denediğimi gösteriyim sana razerda denedim corsair da logitech de asus da rampage de hyperx de aklına gelebilecek neredeyse bütün markalardan kulaklık denedim sadece kulaklıkda değil bir sürü ürünlerini denedim bana burada laf atıp konuşma mesleğimi bilmeden etmeden laf atma senin görmediğin kulaklıkları ekran kartlarını anakartları falan ben tamir ettim bana burda boş atma kardeş
Neymiş senin mesleğin yoksa bilgisayar mühendisimisin yada programcımısın 15 seneye yakın bilgisayataın içerisindeyim bizde bir yerimizden uydurup söylemiyoruz..

Juiclair0

80+ Silver

kuzenimden denedim diyo ya deliricem :D

merdivenin aşağısında biri olarak konuşuyormuşum arkadaş kuzeninin kulaklığını deneyince vasıflı bi insan olduğunu sanıyor xD

Juiclair0

80+ Silver
Uygunsuz davranış
@Mehmet Yılmaz kitlermisin abi konuyu

kuzenim değil arkadaşım fan boy kardeş seni gel istersen sanada denettiriyim
Rampageyi steelseriese savunuyorsun maymunluk yapmayı bırak yoksay beni hadi.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Neymiş senin mesleğin yoksa bilgisayar mühendisimisin yada programcımısın 15 seneye yakın bilgisayataın içerisindeyim bizde bir yerimizden uydurup söylemiyoruz..
1.si yapay zeka kodlama hobi olarak
2.si siber güvenlik
3.sü paya kazandığım bilgisayar teknikeriyim laptop/masaüstü onların yanında malzemeler olduğu içim chip tamiri ve anladığım içinde elektronik eşya tamiri yapıyorum
4.sü oyun proglamlama var bide yazılım dilleri hobi olarak kendimi geliştirmek için daha öğrenme aşamasındayım ama 3.yü meslek olarak yapıyorum şu an işten ayrıldım bir kaç sebeple ama kısa sürede yeniden dönücem

@Mehmet Yılmaz kitlermisin abi konuyu

Rampageyi steelseriese savunuyorsun maymunluk yapmayı bırak yoksay beni hadi.
maymun falan adam akıllı konuş bu 1.si 2.side kendini bir şey sanma bir şeyleri denemeden bilmeden bir daha merdivenin aşağısında kalarak kimin maymunluk yaptığını maymun olduğunu belli ediyosun kardeş istersen yanıma gel ben sana denemek istediğin kulaklıkları denettiririm bir şey kullanmadan bilmeden konuşma

Juiclair0

80+ Silver
2.si siber güvenlik
3.sü paya kazandığım bilgisayar teknikeriyim laptop/masaüstü onların yanında malzemeler olduğu içim chip tamiri ve anladığım içinde elektronik eşya tamiri yapıyorum
4.sü oyun proglamlama var bide yazılım dilleri hobi olarak kendimi geliştirmek için daha öğrenme aşamasındayım ama 3.yü meslek olarak yapıyorum şu an işten ayrıldım bir kaç sebeple ama kısa sürede yeniden dönücem

maymun falan adam akıllı konuş bu 1.si 2.side kendini bir şey sanma bir şeyleri denemeden bilmeden bir daha merdivenin aşağısında kalarak kimin maymunluk yaptığını maymun olduğunu belli ediyosun kardeş istersen yanıma gel ben sana denemek istediğin kulaklıkları denettiririm bir şey kullanmadan bilmeden konuşma
Allahım şimdide tehdit ediyor

Logithx

80+ Bronze
2.si siber güvenlik
Neymişsin sen yaa bunları bilmem kulaklıklardan iyi anladığın anlamına gelmiyor her konuda iyi olacağın anlamına gelmiyor bir kere alpha s'de çinde üretiliyor diyorsun rampage ve gamepower ürünlerine bak sadece kulaklık değil klavye mouse aliexpress gir kaç tane marka var aynı ürünü kullanan sadece logo basıyorlar ona kalırsa apple'da çinde üretiliyor daha doğrusu birleştiriliyor her şey çinde üretiliyor bir kişi bilgisayarla ilgili bir işi bilgisayarla ilgili her konuda iyi olacak diye bir şey yok..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,320
Üyeler
163,641
Son üye
Donanım Adam
Top Bottom