Hocam link atabilirmisinGamepower ogre ye baktınmı hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şakır şakır ötüyo 2 senedir kullanıyom daha teklemedi bi tuşu
Bu mıdır dediğiniz klavye hocamGamepower ogre ye baktınmı hiç
Şakır şakır ötüyo 2 senedir kullanıyom daha teklemedi bi tuşu
Evet bu hem blue hem red switch var blue şıkır şıkır ses yapar red az ses yaparHocam link atabilirmisin
Alıntıyı görüntüle
Bu mıdır dediğiniz klavye hocam
700tl bütçen varsa hiç düşünmeden 2.el xpg summoner al hiç gerek yok gamepower rsıfırı ne kasar
Bayadır bekledim indirim diye düşmedi güzel klavyeCorsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
indirim de falan 500e düşüyor oyun için aşırı ideal mekanikleride güzel ama ne blue ne red swic corshairin kendi özel ürettiği cherry viola swic leri var
ben zamanında indirimde 500tl ye almıştım aşırı memnunumBayadır bekledim indirim diye düşmedi güzel klavye
hocam bende red switch ogre var sıfırdan farksız kutu fatura garanti var 2021 sonunda alındıBayadır bekledim indirim diye düşmedi güzel klavye
Red aramıyorum malesefhocam bende red switch ogre var sıfırdan farksız kutu fatura garanti var 2021 sonunda alındı
Cherry Viola Corsairın değil Cherry MX inCorsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
indirim de falan 500e düşüyor oyun için aşırı ideal mekanikleride güzel ama ne blue ne red swic corshairin kendi özel ürettiği cherry viola swic leri var