2700x ile kaç tl kazarnırım mining ile ?Çok az, 70 TL'yi bulur bulmaz.
100TL civarı diye biliyorum.2700x ile kaç TL kazarnırım mining ile ?
2700x ile kaç TL kazarnırım mining ile ?
aylık mı peki 70tl ?Bunu daha önce konuşmuştuk. 60TL net getirisi vardı, ss de atmıştım. Arkadaşınkine de baktım ayda 90TL kazanıyor. Elektrik faturası desen 60-70TL bırakır.
BTCeth kazarsan bu kadar net kazanc
btc daha düşüktür
1 BTC = 330.000 TLbtc daha düşüktür
İşlemci ile kazım yapmayı nereden öğrenebilirim. Videoları var mıdır?1 BTC = 330.000 TL
1 ETH = 20.000 TL
Üstelik yarım saatte bile 4 sıfır eledim 0,0000001 BTC var şuan ilk başladığımda 0'dan sonra 12 tane 0 vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 3 3100 overclock %90 kullanımda böyle full kullanımda 7.6 H/s'ye kadar çıkıyor en azından aylık çerezliği rahatlıkla çıkarırım diye düşünüyorum bakacağız.
Tabii anlatayım CPU veya GPU seçme yeri yok fakat CPU seçiyor ve beğendiğim yanı bazı programlar gibi sadece %100 güç emmeye programlanmamış işlemcinizin kazı gücünü siz ayarlayabiliyorsunuz. Görev yöneticisinden vb. kontrol edebilirsiniz. Aşağıdaki link sitedeki benim ağım yani beraber kazarsak ikimizde bonus kazanacağız. Link'e girdiğinizde bi browser indirme yeri çıkacaktır windows için indirdikten sonra kayıt olma kısımı geliyor kayıt olduktan sonra attığım SS'deki ekrana geleceksiniz. Sol üstten kazı gücü değerini seçtikten sonra başlayacaktır.İşlemci ile kazım yapmayı nereden öğrenebilirim. Videoları var mıdır?
bireşy soreacağım 5600x kaç tl kazandırır alacağım da ?Bunu daha önce konuşmuştuk. 60TL net getirisi vardı, ss de atmıştım. Arkadaşınkine de baktım ayda 90TL kazanıyor. Elektrik faturası desen 60-70TL bırakır.