Neler Yeni

7000 mhz ve üstü ram önerisi verir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
burak

ben bunu takip ediyordum bir anda 1000 tl den fazla zam geldi 2 gün önce 4.500 tl'di.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Demir
Hayır değişmiyor tam tersine o stabiliteyi yakalaman bile 7000 gibi bir değerde çok zor, 6000 mhz cl30 bir ram ideal. Anakartının QVL listesinden tam model numaralarına bak 6000 CL30 olanları sonra Google'da model no ile aratıp beğendiğini al.
Eyvallah reis

Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Nik Flatron
Ne gibi sıkıntısı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

6000 mhz de alsam bir şey değişmiyor mu

Eyvallah kral

Hocam anakartı mı değiştireyim yoksa başka marka ram mı bakayım
Dostum anakartı değiştirmene gerek yok. Ben bu anakartı kullanıyorum. Bende bir sorun yok. Sana attığım linkte göreceğin üzere QVL listesinde olmasına rağmen Corsair ramler ile sorun yaşayan çok fazla kullanıcı var. Ben qvl listesinde bile olmayan, expo profili de olmayan ram kullanıyorum. Uğraşma diye bilgi verdim. Msi birkaç bios yayınladı ancak hala corsair kullananlar sorun yaşıyor x870 tomahawk ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Demir
Dostum anakartı değiştirmene gerek yok. Ben bu anakartı kullanıyorum. Bende bir sorun yok. Sana attığım linkte göreceğin üzere QVL listesinde olmasına rağmen Corsair ramler ile sorun yaşayan çok fazla kullanıcı var. Ben qvl listesinde bile olmayan, expo profili de olmayan ram kullanıyorum. Uğraşma diye bilgi verdim. Msi birkaç bios yayınladı ancak hala corsair kullananlar sorun yaşıyor x870 tomahawk ile.
Anladım sağolasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Demir
https://www.itopya.com/corsair-32gb...-amd-expo-dual-kit-ram_u25449#bTableUrunDetay bu olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Nik Flatron
Dostum olup olmayacağını bilme şansım yok. Sana gönderdiğim msi forumunda corsair ramler ile sorun yaşadıklarını yoğun bir şekilde ifade etmişler. Benim bir fikrim yok olup olmayacağı hakkında. Benim nacizane tavsiyem x870 tomahawk için corsair tercih etme şimdilik. Kingston önermişler. Normalde corsair çok iyi bir ddr5 ram üreticisi ancak x870 tomahawk için sorunlu. Kingston almanı öneririm x870 tomahawk kullanacaksan.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Melih Baygör
hangi işlemci ile kullanacaksın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Demir
hangi işlemci ile kullanacaksın ?
Ryzen 9 7900x3d

Dostum olup olmayacağını bilme şansım yok. Sana gönderdiğim msi forumunda corsair ramler ile sorun yaşadıklarını yoğun bir şekilde ifade etmişler. Benim bir fikrim yok olup olmayacağı hakkında. Benim nacizane tavsiyem x870 tomahawk için corsair tercih etme şimdilik. Kingston önermişler. Normalde corsair çok iyi bir ddr5 ram üreticisi ancak x870 tomahawk için sorunlu. Kingston almanı öneririm x870 tomahawk kullanacaksan.
Anladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,634
Üyeler
164,712
Son üye
merhababentaylan
Top Bottom