yitu
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Siyahının 5600 mhz lisini 5400 e aldım satıcı pek güvenilir durmuyor 2. El e yönel istersen.
Siyahının 5600 mhz lisini 5400 e aldım satıcı pek güvenilir durmuyor 2. El e yönel istersen.
Bunu yapiştirin... artmadan bazen 8000 in altina dusuyor paylasmistim sicak firsatlarda ama riske girmeden yapiştirin
Hocam şunu hizlica al derim sonra arkana bakmaindirim gelir belki dedim ama gelecek gibide değil alsammı şimdiden ram
valla indirim bekleye bekleye bu hale geldi normalde klevv alıcaktım 6k civarlarındaydı , Ram krizi dahada devam edecek zaten fiyatlar dahada yükselir tahminen birde üzerine bizim mükemmel ekonomimiz eklenince ...Xpg lancer 6000mhz cl 30 beyaz ramler var hepsiburqdada hynx bellekler ben aldim 7600 e suan 8999 a alin bence bazen 500 indirim oluyor 8500 e gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu yapiştirin... artmadan bazen 8000 in altina dusuyor paylasmistim sicak firsatlarda ama riske girmeden yapiştirin
Hocam şunu hizlica al derim sonra arkana bakma
6000mhz cl 30 sweat spot dedigumjz tatli nokta hynx bellekler yapistir gec 10k nin altinda beklerim dersen 8999 dan dusebilir ama dusmyedebilir al gec
Evet nalesef beklemeye gelmiyir bizim ulkede ya stok kalmaz ya zam gelir duaummeyin hocam ben dusune dusune zarar ettim yapistir gecvalla indirim bekleye bekleye bu hale geldi normalde klevv alıcaktım 6k civarlarındaydı , Ram krizi dahada devam edecek zaten fiyatlar dahada yükselir tahminen birde üzerine bizim mükemmel ekonomimiz eklenince ...
peşin fiyatına 6 taksit yapıştırdım XPG hayırlısı olsun artık diyelim eyvEvet nalesef beklemeye gelmiyir bizim ulkede ya stok kalmaz ya zam gelir duaummeyin hocam ben dusune dusune zarar ettim yapistir gec
2 gün önce 7490 görmüş ya kaçırmışızXpg lancer 6000mhz cl 30 beyaz ramler var hepsiburqdada hynx bellekler ben aldim 7600 e suan 8999 a alin bence bazen 500 indirim oluyor 8500 e gelir
Hocam şunu hizlica al derim sonra arkana bakma
6000mhz cl 30 sweat spot dedigumjz tatli nokta hynx bellekler yapistir gec 10k nin altinda beklerim dersen 8999 dan dusebilir ama dusmyedebilir al gec
Konu açmiştim2 gün önce 7490 görmüş ya kaçırmışız
2 gun onve 7700 dü