7000 tl bütcem var yardım edermisiniz cok kararsızım

Reaksiyon skoru
1
merhaba 7000 tl lik bir bütcem var ve

ASUS TUF Gaming VG279Q3A-W

bu monitoru almayı dusunuyorum yanı daha ıyısı varmdı bu fıyat bandında 27 ınc kullanmak ıstıyorum 24 ınc kucuk gelıyor alırsam pısman olurmuyum yada 27 ınc 1080 p oldugu ıcın pıksellesme durumu ne olur bu fıyat bandında bumu ıyı yoksa daha ıyısı varmıdır

Güzel monitör bende de siyah olan hali var pixselleşme ekranın dibine girmediğin sürece olmuyor.
27 inç olması video falan izlerken çok iyi oluyor.

bu monitoru almayı dusunuyorum yanı daha ıyısı varmdı bu fıyat bandında 27 ınc kullanmak ıstıyorum 24 ınc kucuk gelıyor alırsam pısman olurmuyum yada 27 ınc 1080 p oldugu ıcın pıksellesme durumu ne olur bu fıyat bandında bumu ıyı yoksa daha ıyısı varmıdır

300 hz falan değilse bu bütçeye 2k monitör alınmalı bence birsürü de var yani

27 inc 1080p monitor kullaniyorum. keske zamaninda 1440p alsaymisim diyorum suan. piksellesme monitore cok yakin durmadigin surece rahatsiz etmez ama ilerde illaki 1440p ihtiyaci hissedeceksin o yuzden bu butcede 1440p monitorler varken 1440p al

27 inc 1080p monitor kullaniyorum. keske zamaninda 1440p alsaymisim diyorum suan. piksellesme monitore cok yakin durmadigin surece rahatsiz etmez ama ilerde illaki 1440p ihtiyaci hissedeceksin o yuzden bu butcede 1440p monitorler varken 1440p al
3060 ti kullanıyorum ama bulamıyorum ıste duzgun bırseey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel monitör bende de siyah olan hali var pixselleşme ekranın dibine girmediğin sürece olmuyor.
27 inç olması video falan izlerken çok iyi oluyor.
merhaba monitorunun hereweyınden memnunmusunuz hıkayelı oyunlar fılm ızlemek ıcın veya oyunlarda fps ıcın

hocam bunu gormustum ofıs monıtoru denılmıstı bır vıdeoda ve gsync yok

hocam o güzel bıseye benzemıyor ya

Asus vg279ql3a benim monitörüm

hocam bunu gormustum ofıs monıtoru denılmıstı bır vıdeoda ve gsync yok

hocam o güzel bıseye benzemıyor ya
bu fiyattaki iyi olan tek 2k monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler