BANKAİEMİR
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
merhaba 7000 tl lik bir bütcem var ve
300 hz falan değilse bu bütçeye 2k monitör alınmalı bence birsürü de var yanimerhaba 7000 tl lik bir bütcem var ve
ASUS TUF Gaming VG279Q3A-W
bu monitoru almayı dusunuyorum yanı daha ıyısı varmdı bu fıyat bandında 27 ınc kullanmak ıstıyorum 24 ınc kucuk gelıyor alırsam pısman olurmuyum yada 27 ınc 1080 p oldugu ıcın pıksellesme durumu ne olur bu fıyat bandında bumu ıyı yoksa daha ıyısı varmıdır
gönder kral varsa300 hz falan değilse bu bütçeye 2k monitör alınmalı bence birsürü de var yani
27 inc 1080p monitor kullaniyorum. keske zamaninda 1440p alsaymisim diyorum suan. piksellesme monitore cok yakin durmadigin surece rahatsiz etmez ama ilerde illaki 1440p ihtiyaci hissedeceksin o yuzden bu butcede 1440p monitorler varken 1440p almerhaba 7000 tl lik bir bütcem var ve
bu monitoru almayı dusunuyorum yanı daha ıyısı varmdı bu fıyat bandında 27 ınc kullanmak ıstıyorum 24 ınc kucuk gelıyor alırsam pısman olurmuyum yada 27 ınc 1080 p oldugu ıcın pıksellesme durumu ne olur bu fıyat bandında bumu ıyı yoksa daha ıyısı varmıdır
3060 ti kullanıyorum ama bulamıyorum ıste duzgun bırseey27 inc 1080p monitor kullaniyorum. keske zamaninda 1440p alsaymisim diyorum suan. piksellesme monitore cok yakin durmadigin surece rahatsiz etmez ama ilerde illaki 1440p ihtiyaci hissedeceksin o yuzden bu butcede 1440p monitorler varken 1440p al
merhaba monitorunun hereweyınden memnunmusunuz hıkayelı oyunlar fılm ızlemek ıcın veya oyunlarda fps ıcınGüzel monitör bende de siyah olan hali var pixselleşme ekranın dibine girmediğin sürece olmuyor.
27 inç olması video falan izlerken çok iyi oluyor.
https://www.hepsiburada.com/ktc-27-...JZYOL?magaza=BOZDAN Teknoloji?utm_source=epeygönder kral varsa
hocam bunu gormustum ofıs monıtoru denılmıstı bır vıdeoda ve gsync yokhttps://www.hepsiburada.com/ktc-27-h27t22c-180hz-1ms-hdmi-displayport-2560-x-1440-freesync-fast-ips-flat-monitor-p-HBCV00008JZYOL?magaza=BOZDAN Teknoloji?utm_source=epey
şöyle bir şey var mesela 2k 27inç yenileme hızı renkleri de fena değil bütçenede uygun
hocam o güzel bıseye benzemıyor ya
Asus vg279ql3a benim monitörümmerhaba 7000 tl lik bir bütcem var ve
bu fiyattaki iyi olan tek 2k monitörhocam bunu gormustum ofıs monıtoru denılmıstı bır vıdeoda ve gsync yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam o güzel bıseye benzemıyor ya