Hocam şuan almayı düşünüyorum 7000 civarı klavye öneriniz var mı
Yok karar vermiştim hocam sikakeyb hm80 sipariş geçecektim parayı falan ayarlamıştım. Sonra tam siteye girdim baktım ki hiçbir klavye zam yememişken tesadüfe bakın benim alacağım klavye 7000 liradan 8000 liraya çıkmış. Cidden bu kadar bahtsız olunmaz. Şuan 7000 lira var elimde kaldım ortada ne alacağımı bilemiyorum. Sinirden deli oldum.Hocam hala karar veremediniz mi![]()
Bunu düşünüyordum aslında fakat bunun jade pro switchli olanını alırım eğer alırsam. Ona da para yetmiyor fiyatı 9000 lira. Bu iqunix seviyesinde önerebileceğiniz başka klavye var mı hocam ? 7000 lirayı çok aşmasın.![]()
IQUNIX EZ60 Hall Effect Star Trail Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
IQUNIX EZ60, sıra dışı tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
jade pro switchli versiyonu ile fark olmadığını yazmışlar bu klavyenin inceleme videosunun altına bence bu klavyeyi tercih edebilirsiniz.Yok karar vermiştim hocam sikakeyb hm80 sipariş geçecektim parayı falan ayarlamıştım. Sonra tam siteye girdim baktım ki hiçbir klavye zam yememişken tesadüfe bakın benim alacağım klavye 7000 liradan 8000 liraya çıkmış. Cidden bu kadar bahtsız olunmaz. Şuan 7000 lira var elimde kaldım ortada ne alacağımı bilemiyorum. Sinirden deli oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu düşünüyordum aslında fakat bunun jade pro switchli olanını alırım eğer alırsam. Ona da para yetmiyor fiyatı 9000 lira. Bu iqunix seviyesinde önerebileceğiniz başka klavye var mı hocam ? 7000 lirayı çok aşmasın.
Geçmiş olsun hocam, nasip değilmiş. 007B he alın derim o zaman.Yok karar vermiştim hocam sikakeyb hm80 sipariş geçecektim parayı falan ayarlamıştım. Sonra tam siteye girdim baktım ki hiçbir klavye zam yememişken tesadüfe bakın benim alacağım klavye 7000 liradan 8000 liraya çıkmış. Cidden bu kadar bahtsız olunmaz. Şuan 7000 lira var elimde kaldım ortada ne alacağımı bilemiyorum. Sinirden deli oldum.
O halde videolarını izleyip bir bakayim tekrardan. Bir seçenek olarak kenarda dursun hocam teşekkür ederim. Ayrıyeten aklımda şu 2 klavye vardı bunlara ne dersiniz ?jade pro switchli versiyonu ile fark olmadığını yazmışlar bu klavyenin inceleme videosunun altına bence bu klavyeyi tercih edebilirsiniz.
Saolun hocam valla yapacak bir şey yok. 007 olanı discordda konuştuğum insanlardan yola çıkarak eledim. Akko alınmaz dediler baya kötüymüş tepkiselliği falan.Geçmiş olsun hocam, nasip değilmiş. 007B he alın derim o zaman.
Kaliteli diye biliyorum ama %65 klavye için o kadar verilir mi bilemedim. Sizin için sorun olmayacaksa alınır.Şuan aslında şunu düşünüyorum da bilemedim alınır mı
Benim attığımı tercih etmelisin hocam bence, bu attıkların ondan daha iyi değil kendi düşüncem (attığım siteden iyzico ile alırsan %10 iade var.)O halde videolarını izleyip bir bakayim tekrardan. Bir seçenek olarak kenarda dursun hocam teşekkür ederim. Ayrıyeten aklımda şu 2 klavye vardı bunlara ne dersiniz ?
birisi şu : https://wraithesports.com/products/sikakeyb-castle-hm66-66key-60-mekanik-klavye
Diğeri de şu fakat bu klavye low profil. Aslında bunu almayı istiyorum çünkü araştırdığım kadarıyla gecikme değeri epey düşük bu klavyenin. Fakat bunu alırsam eğer keycaps'lerini değiştiririm ve low profil klavyeye normal keycaps takılır mı bilemediğim için sipariş geçmeye tereddüt ediyorum :
![]()
NuPhy Air60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saolun hocam valla yapacak bir şey yok. 007 olanı discordda konuştuğum insanlardan yola çıkarak eledim. Akko alınmaz dediler baya kötüymüş tepkiselliği falan.
Şuan aslında şunu düşünüyorum da bilemedim alınır mı : https://wraithesports.com/products/sikakeyb-castle-hm66-66key-60-mekanik-klavye