- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam birde 2060 lı sistem alıp monitörü aşırı şekilde düşürmek mantıklı mı sizce?Daha iyi ama 3-5 fps fark var. Fiyat farkı çoksa super alın geçin.
hocam birde 2060 lı sistem alıp monitörü aşırı şekilde düşürmek mantıklı mı sizce?Daha iyi ama 3-5 fps fark var. Fiyat farkı çoksa super alın geçin.
İtopya'daki sistemler iyi falan değil. Şu İtopya aşkını bir türlü anlamıyorum,@ViperStrike_1907 knk nedenüzgün attın? itopyada ki sistemler gayet iyi
600 tl oynuyor sanırım. dediğiniz gibi SUPER modelini alayım. Peki siz şubatı bekleme konusunda ne dersiniz hocam?Evet, Ti daha iyi ama fiyat farkı fazlaysa değmez.
Monitörü ileride yükseltecekseniz olabilir ama 7K'ya 60hz monitör bile dahil 2060lı sistem toplanmaz hele şu anda hiç toplanmaz.hocam birde 2060 lı sistem alıp monitörü aşırı şekilde düşürmek mantıklı mı sizce?
Bilemiyorum belli değil hiç bir şey, bence şimdi alın.600 TL oynuyor sanırım. dediğiniz gibi SUPER modelini alayım. Peki siz şubatı bekleme konusunda ne dersiniz hocam?
Bu sistem beni ortalama kaç yıl götürür her an oyun oynayan birisi değilim.Bilemiyorum belli değil hiç bir şey, bence şimdi alın.
Aşırı ultra oyun oynayan biri değilseniz uzun yıllar götürür, bu size bağlı 5-6-7.Bu sistem beni ortalama kaç yıl götürür her an oyun oynayan birisi değilim.
Rica ederim. Evet montajlı bir şekilde geliyor.Anladım hocam teşekkür ederim. Birde GameGaraj montajını yapıp mı gönderiyor acaba bilginiz var mı?
tamamdır hocam tekrardan teşekkür ederim sağolun iyi forumlar ^^Rica ederim. Evet montajlı bir şekilde geliyor.
Siz sadece ayrı olarak aldığınız SSD'yi takacaksınız.
Rica ederim, size de.tamamdır hocam tekrardan teşekkür ederim sağolun iyi forumlar ^^