Neler Yeni

7000 TL S20 FE alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Aydın
dostum selamlar annem zamanında kullandı iki farklı işlemcili modeli vardı ve 8 bin civarına almıştık kronik olarak ısınma var deniyordu ve evet vardı. Telefonla konuşurken bile cayır cayır oluyordu. Önerim bu iki farklı işlemcili üretilen telefonu araştırman. Lakin kamerası vesaire gayet etkileyici bir de yazın olduğu için her gün ay fotoğrafı çekiyorduk. Uzun lafın kısası eğer exynos işlemcisi varsa kronik bir fazla ısınma var rahatsız eder ama snapdragon ise içini ferah tut direkt al.

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
dostum selamlar annem zamanında kullandı iki farklı işlemcili modeli vardı ve 8 bin civarına almıştık kronik olarak ısınma var deniyordu ve evet vardı. Telefonla konuşurken bile cayır cayır oluyordu. Önerim bu iki farklı işlemcili üretilen telefonu araştırman. Lakin kamerası vesaire gayet etkileyici bir de yazın olduğu için her gün ay fotoğrafı çekiyorduk. Uzun lafın kısası eğer exynos işlemcisi varsa kronik bir fazla ısınma var rahatsız eder ama snapdragon ise içini ferah tut direkt al.
snapdragon model hocam zaten ilk mesajda yazmıştım. 990'ın ne kadar leş bir işlemci olduğunu ben de biliyorum.

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Yusuf Armanc
Kamerada S20 Fe daha iyi. S20 Fe çok daha mantıklı.
Hocam bende de bir tane Samsung Note 10 Plus var ama imei attığımdan guncellenmiyor. Sizce iyi midir yoksa hangi modeli önerirsiniz? Bütçem 15K

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Durumu mükemmel ise alınır çizik vb. Gibi şeyler varsa önermem ama yinede alınabilir

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
A32'den geçtikten sonra telefon uçuyor gibi geliyor. telefon aldığımda sıfırlanmıştı kendim sıfırlamadım. Pil optimizasyonu durumu olur mu çünkü bir tık hızlı azaldı gibi geldi.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Buğra Aykaç
A32'den geçtikten sonra telefon uçuyor gibi geliyor. telefon aldığımda sıfırlanmıştı kendim sıfırlamadım. Pil optimizasyonu durumu olur mu çünkü bir tık hızlı azaldı gibi geldi.
Bir şey soracağım hocam A32'den memnun muydunuz çünkü benim telefonda da aynı işlemci var da ondan sordum.

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
Bir şey soracağım hocam A32'den memnun muydunuz çünkü benim telefonda da aynı işlemci var da ondan sordum.
Sayılmaz.
İşlemci hantal kalıyor şuan halen Redmi 14C benzeri telefonlarda aynısının lacivertinin kullanılması üzüyor. Bu işlemci için One UI 5 bile fazla geliyor. Uygulama açılma süreleri çok uzun, arayüzde bile takılmalar oluyor. Tarayıcıda kaydırırken bile ani donmalar yaşanıyor. Bir bu işlemcinin 865 ile aynı enerjiyi tükettiğini bilmek bile beni çileden çıkartıyor.
Kamerası o kadar kötü değil M34 ile karılaştırdım öyle çok fark yok ama S20 FE'den (iPhone 11 rakibi kamerası var zaten pek şaşırmaya gerek yok) fark yiyor.
Kasa kalitesi nedende polimer kısmı S20 FE'den bir tık iyi geldi. Plastik çerçeve metal gibi hissettiyor haklarını yememek lazım.
Ekranı HDR'sız boş bir AMOLED. LCD'den iyidir ama S serisiyle yanyana gelince renkleri çok çocuksu veriyor.
Telefonun 2 kere anakartı yandığı için satamıyorum da elimde kaldı öylece.

hayalim o telefon

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Buğra Aykaç
Sayılmaz.
İşlemci hantal kalıyor şuan halen Redmi 14C benzeri telefonlarda aynısının lacivertinin kullanılması üzüyor. Bu işlemci için One UI 5 bile fazla geliyor. Uygulama açılma süreleri çok uzun, arayüzde bile takılmalar oluyor. Tarayıcıda kaydırırken bile ani donmalar yaşanıyor. Bir bu işlemcinin 865 ile aynı enerjiyi tükettiğini bilmek bile beni çileden çıkartıyor.
Kamerası o kadar kötü değil M34 ile karılaştırdım öyle çok fark yok ama S20 FE'den (iPhone 11 rakibi kamerası var zaten pek şaşırmaya gerek yok) fark yiyor.
Kasa kalitesi nedende polimer kısmı S20 FE'den bir tık iyi geldi. Plastik çerçeve metal gibi hissettiyor haklarını yememek lazım.
Ekranı HDR'sız boş bir AMOLED. LCD'den iyidir ama S serisiyle yanyana gelince renkleri çok çocuksu veriyor.
Telefonun 2 kere anakartı yandığı için satamıyorum da elimde kaldı öylece.
Benim telefonda da Chrome bile kasıyordu ben de son çareyi telefonu sıfırlamakta buldum cillop gibi oldu ama günümüz şartlarında Helio G80 çok yetersiz kalıyor maalesef günlük kullanımda belki sıkıntı çıkarmaz ama oyun konusuna gelince yüksek grafikli oyunlarda pek iyi performans gösteremiyor ben de Vivo Y21s'ten kurtulacağım sizin gibi olurum inşallah.

Top Bottom