Neler Yeni

Çözüldü✓ 7000 TL'ye 3500X+RX 580'li Sistemden Daha İyisi Var mı? SADECE OYUN AMAÇLI

Can.O

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Okan
Bütçe
7000

Ekler

• IMG_20210526_190110_612.jpg
    IMG_20210526_190110_612.jpg
    82.6 KB · Hit: 109

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sistemi yeni mi aldın? İkinci el olabilir bi şüphelendim diyeceğim fakat 7000e işlemci ve ekran kartını zor alırız. Psu hakkında bilgim yok ama sistem güzel geldi bana

Can.O

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemi yeni mi aldın? İkinci el olabilir bi şüphelendim diyeceğim fakat 7000e işlemci ve ekran kartını zor alırız. Psu hakkında bilgim yok ama sistem güzel geldi bana
Sistem 2 Yıl Garantili, Sıfır Olarak Satın Aldım, Kargoda Şuan Geldiği Zaman Detaylıca İnceleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

içindeki ekran kartından daha ucuza gibi bi şey şu an bu sistem nası oluyor?
Bilmiyorum Hocam, 2 Yıl Garantili Sıfır Olarak Satın Aldım sistemi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sistem 2 Yıl Garantili, Sıfır Olarak Satın Aldım, Kargoda Şuan Geldiği Zaman Detaylıca İnceleyeceğim.
Çok iyi fiyata almışsın ben olsam ekran kartını çıkartır direk satarım üstüne diğer parçaları da satar bir tane daha alırım üstüne birde cebime para girer

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Bilmiyorum Hocam, 2 Yıl Garantili Sıfır Olarak Satın Aldım sistemi
Ben en çok ekran kartının marka,modelini merak ettim.

Can.O

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok iyi fiyata almışsın ben olsam ekran kartını çıkartır direk satarım üstüne diğer parçaları da satar bir tane daha alırım üstüne birde cebime para girer
Nasıl yani? olayı anlamadım ben sadece oyun amaçlı kullanacağım bu fiyata oyun için daha iyi bir sistem varmı ?

Ben en çok ekran kartının marka,modelini merak ettim.
Geldiği zaman detaylıca bakicam ama sanırsam Quadro RX580 Olabilir.
( msi sapphire v.s olma ihtimalide var) Googleye yazarak özelliğine bakabilirsin. Quadro RX580 8GB

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Nasıl yani? olayı anlamadım ben sadece oyun amaçlı kullanacağım bu fiyata oyun için daha iyi bir sistem varmı ?
Oyun için güzel sistem hocam. Arkadaşın dediği 8 gb vram olan rx580 var içerisinde. Bu ekran kartıyla çok güzel mining yapılıyor bundan dolayı da fiyatı uçmuş durumda.

Parçaları geldiğinde kontrol edin hocam ben bi bit yeniği seziyorum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Geldiği zaman detaylıca bakicam ana sanırsam Quadro RX580 Olabilir Googleye yazarak özelliğine bakabilirsin.
Hayır o manada demedim. Ekran kartı pahalı olduğu için satarım çünkü bir ekran kartı parasına almışsın. Ayrı ayrı parçaları satsan cebine 2 3 bin lira para kalır

Can.O

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Okan
Oyun için güzel sistem hocam. Arkadaşın dediği 8 gb vram olan rx580 var içerisinde. Bu ekran kartıyla çok güzel mining yapılıyor bundan dolayı da fiyatı uçmuş durumda.
Dediğim gibi benim amacım sadece oyun Oyunlarda Daha Fazla FPS Verecek Sistem varsa onu alayım yada toplayayım

Hayır o manada demedim. Ekran kartı pahalı olduğu için satarım çünkü bir ekran kartı parasına almışsın. Ayrı ayrı parçaları satsan cebine 2 3 bin lira para kalır
10K Üzerinden Satışa Koyabilirim Alıcısı Çıkabilir.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Parçaları geldiğinde kontrol edin hocam ben bi bit yeniği seziyorum
Evet bende bunu demek istedim. Bende sezdim o bit yeniğini ikinci el parça falan yoktur inşallah içinde

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Dediğim gibi benim amacım sadece oyun Oyunlarda Daha Fazla FPS Verecek Sistem varsa onu alayım yada toplayayım
Sistem çok iyi hocam biz fiyatına çok ucuz diyoruz. Hani şöyle bu sistemi alıp parçaları tek tek satıp tekrar sistemin aynısından alsanız cebinizde 2-3 bin lira para kalacak. O derece bir fark var

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

10K Üzerinden Satışa Koyabilirim Alıcısı Çıkabilir.
10k sistem kimse almaz çünkü 10k hazır sistem var parça parça satarsan kâr edersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,359
Üyeler
166,362
Son üye
ceren3le.02e
Top Bottom