7000 TL'ye Sistem Toplama

Rise online knight online Cs go gibi basit oyunlar oynuyorum belki uzun bile sürebilir eklemem daha doğrusu 3060 ekran benim için fazla gibi 1050 ti 1650 yada 3050 ekran kartları bana fazlasıyla yetiyor aslında ,güncellebilir olsun diye apu mantıklı gelmişti birazda masaüstü hep hesaplı diyorlardı ama 10.000 1650 laptop bile daha ucuza geliyor sanki artık çözemedim
GTX 1660Ti-1660S sistem düşebilir bu fiyata. 23 Nisanı veya ramazan bayramını bekleyin. düşmezse GTX 1650'li sistem kesin düşer. onu alın.

Ee o zaman bu adam alamaz 5000 civarı bütçesi var bütçeyi arttırmalı
1650314433801.png

Niye saçma bir türlü anlayamadım bahsettiğim oyunları oynayacağım 5-6 ay sonra ekran kartı eklerim diye düşünüyordum yada bu fiyata laptop veya hazır sistem ne öneriyorsunuz
Dostum saçma falan değil. Arkadaş hayata toz pembe bakıyor sadece. Dahili grafik birimiyle birçok oyunu oynayabilirsiniz. 23 Nisan'da belki indirimli sistem çıkabilir. Siz paranızı hazır tutun. Olmazsa bizzat ben yardımcı olurum size.

Dostum saçma falan değil. Arkadaş hayata toz pembe bakıyor sadece. Dahili grafik birimiyle birçok oyunu oynayabilirsiniz. 23 Nisan'da belki indirimli sistem çıkabilir. Siz paranızı hazır tutun. Olmazsa bizzat ben yardımcı olurum size.
Teşekkürler ilginize kafam Allah bullak oldu ne yazıkki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum bir karara varamadık ne yazıkki takibe devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,095
Üyeler
186,453
Son üye
mementomori113
Geri