Jnwander
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,237
- İsim
- Kadir Tunç
Rica ederim.Isınacağını pek sanmıyorum sonuçta kuzeniniz pubg oynuyor ama isterseniz 80 liraya https://m.n11.com/snowman-m200-cpu-fan-rainbow-ledli-cpu-fan-P433136369 bunu öneririm.Bir hediye fırsatı dahaArkadaşım değil ya kuzenim.Ama arkadaşım olsa da yaparım. Stok soğutucu yeter mi bir tek ona emin olamadım. İlla ki ısınır diye düşünüyorum. Ryzen 3100-3600ü geride bırakan bir işlemciyse bunu almak tabii ki de daha mantıklı. Buna yönlendireceğim kendisini.
İlgilenip yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Ha birde son bir sorum olacak. Bu Intel işlemcilerin bazıları için " Bu işlemci de en fazla 2666Mhz RAM kullanabilirsin. " gibi cümleler kuruyorlar.
Bu işlemci için de geçerli mi bu yoksa 3200Mhz RAM'lerimizi rahatlıkla kullanabilir miyiz?

Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet eğer z490 anakart almaz iseniz 2666 mhz'de çalışıyor ama ona rağmen güçlü.Arkadaşım değil ya kuzenim.Ama arkadaşım olsa da yaparım. Stok soğutucu yeter mi bir tek ona emin olamadım. İlla ki ısınır diye düşünüyorum. Ryzen 3100-3600ü geride bırakan bir işlemciyse bunu almak tabii ki de daha mantıklı. Buna yönlendireceğim kendisini.
İlgilenip yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Ha birde son bir sorum olacak. Bu Intel işlemcilerin bazıları için " Bu işlemci de en fazla 2666Mhz RAM kullanabilirsin. " gibi cümleler kuruyorlar.
Bu işlemci için de geçerli mi bu yoksa 3200Mhz RAM'lerimizi rahatlıkla kullanabilir miyiz?