Öneri 7000TL monitör önerisi

Rampage olması ve ince olmayan çerçeveleri senin için bir sıkıntı değilse, stok bulduğunda bunu alabilirsin. 4 aydır kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. Beyaz sistemin varsa şiddetle öneririm.
rampage'e sıcak bakmıyorum, stok bekleyemem ne kadar hızlı alırsam o kadar iyi ve setup'ım tamamen siyah ama yine de teşekkür ederim önerin için

27" olması önemli hocam aşağısı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rehbere baktım hocam sağolun
Baksanız aklınızda soru işareti kalmazdı diye düşünüyorum. Neredeyse tamamını ekledim o rehbere. Tamamıni okudunuz mu?

O monitörleri düzgün inceleyen tüm kaynakları paylastım ve kullandım o rehberde. Benimkinden başka gerçek veri veren bulamayacaksınız. Herkes ben kullandım şöyle memnunum diyecek kullandigi model için.

Baksanız aklınızda soru işareti kalmazdı diye düşünüyorum. Neredeyse tamamını ekledim o rehbere. Tamamıni okudunuz mu?

O monitörleri düzgün inceleyen tüm kaynakları paylastım ve kullandım o rehberde. Benimkinden başka gerçek veri veren bulamayacaksınız. Herkes ben kullandım şöyle memnunum diyecek kullandigi model için.
Hocam incelemenize bakmıştım ve gerçekten de güzel anlatmışsınız tekrardan elinize sağlık ben sadece 1 2 kişinin daha fikrini merak ettim satıcı sorunsuz iade kabul ediyor mu falan diye

Selam dostum bence ASUS VG279QL3A Modeline bir göz at tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,386
Son üye
furkan034
Geri