Tek diyeceğim Iphone'den şaşma.Arkadaşlar 7000tl bütcem var ve telefon alican acaba galaxy s20 uygunmudur bu bütçe de ve s20 de ısınma sorunları varmıdır yardım edebilirmisiniz?
Kanka ben s7 yi 4 yıldır kullanıyorum ve suan tek sorunu bataryası samsungdan vazgeçmiyeceğim gibi gözüküyorTek diyeceğim Iphone'den şaşma.
Samsung kullanıyorum ve memnun değilim.
3000TL'ye aldım.
Ben olsam kesinlikle Apple alırdım.Kanka ben s7 yi 4 yıldır kullanıyorum ve suan tek sorunu bataryası samsungdan vazgeçmiyeceğim gibi gözüküyor
+1Ben olsam kesinlikle Apple alırdım.
Kalite kokuyor cidden.
Kanka sen neden memnun kalmadın samsungtan belki amiral gemisi almadığin için olabilir bence de samsung amiral hemisi olmayan telefinlarda basarili degilBen olsam kesinlikle Apple alırdım.
Kalite kokuyor cidden.
Valla bilmiyorum ama çok saçma.Kanka sen neden memnun kalmadın samsungtan belki amiral gemisi almadığin için olabilir bence de samsung amiral hemisi olmayan telefinlarda basarili degil
Mi note 10 pro al keyfine bak derimArkadaşlar 7000tl bütcem var ve telefon alican acaba galaxy s20 uygunmudur bu bütçe de ve s20 de ısınma sorunları varmıdır yardım edebilirmisiniz?