Neler Yeni

700TL Kulaklık Önerisi Şubat 2021

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Döner
Bütçe
700
max 700 TL bütçeli kulaklık arıyorum wireless olursa daha iyi olabilir.
Asıl aradığım kuvvetli bass ve konfor. Deri kulaklık istemiyorum kesinlikle çünkü yazın çok terletiyor.
Çok markaya baktım inanılmaz kararsız kaldım. Bir kere alıp kafam rahat etsin tekrar uğraşmak istemiyorum.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
max 700 TL bütçeli kulaklık arıyorum wireless olursa daha iyi olabilir.
Asıl aradığım kuvvetli bass ve konfor. Deri kulaklık istemiyorum kesinlikle çünkü yazın çok terletiyor.
Çok markaya baktım inanılmaz kararsız kaldım. Bir kere alıp kafam rahat etsin tekrar uğraşmak istemiyorum.
Anakartın nedir?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
deri pedler terletir ama ses izalasyonu sağlar eğer ikna olduysanız 1more spearhead h1007 öneririm istediğiniz özelliklerin çoğunu karşılıyor özellikle müzikte ve ses kasmada

incelemesi

wireless istiyorsanız ses kalitesinden vazgeçip bütçeyi arttırmanız gerekiyor

@Frenerno niye üzgün attınız

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet Eren
deri pedler terletir ama ses izalasyonu sağlar eğer ikna olduysanız 1more spearhead h1007 öneririm istediğiniz özelliklerin çoğunu karşılıyor özellikle müzikte ve ses kasmada

incelemesi

wireless istiyorsanız ses kalitesinden vazgeçip bütçeyi arttırmanız gerekiyor

@Frenerno niye üzgün attınız
@Frenerno bu kişiyi takmayın hocam boş verin onu. Herkesi gıcık etmek için Üzgün veya Gülücük atıyor. Arkadaş biraz komik hahahah :)

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Döner
Cevaplar için teşekkürler.
Aanakartım : ASUS PRIME B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VGA DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart
Aslında 1more H1005 modeline bakıyordum tamda onun pedleri kumaş daha rahat olur benim için. Yazın sıcak memlekette çok zor oluyor. Fakat bu kulaklıkta öven kişi çok fazla gömen kişi ise çok fazla gömmüş ayarsız biraz. Amazon.com da 3.8 puan almış müşteri yorumları.
Diğer yandanr hyperx stringer Core 7.1 wireless modeli var aslında fakat kötü yorumda fazla emin olamadım.
@sami şahin @Frenerno @Wolferya27

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Cevaplar için teşekkürler.
Aanakartım : ASUS PRIME B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VGA DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart
Aslında 1more H1005 modeline bakıyordum tamda onun pedleri kumaş daha rahat olur benim için. Yazın sıcak memlekette çok zor oluyor. Fakat bu kulaklıkta öven kişi çok fazla gömen kişi ise çok fazla gömmüş ayarsız biraz. Amazon.com da 3.8 puan almış müşteri yorumları.
Diğer yandanr hyperx stringer Core 7.1 wireless modeli var aslında fakat kötü yorumda fazla emin olamadım.
@sami şahin @Frenerno @Wolferya27
O bilgisiz arkadaşlara bakma bile kendi kulaklıklarını övüyorlar sadece 1 more h1000sin o bütçede alınmaz
Hyperx cloud core da alınmaz bütçeniz en fazla kaç ve ses kartınız iyi değil ses kartlı modellere yönelmelisiniz.
Anakartın nedir?
Bunu soran insanın size yardım mı etmesini bekliyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Döner
ya kusüratlı bir şeyler ayarlarım cloud II baktım ama deri pedleri. Bu konuda zorluk çekiyorum kulaklık ne kadar güzel olursa olsun deri oldu mu sıkıntı.

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Stinger-Wireless-Kulaklık-HHSS1C-BA-BK/dp/B08634653D Şunu alabilirim mesela bütçeyi 800 yaparım değecekse tabi. Corsair void var kablolu olan ona da aklım gidiyor.
Tartışmaya gerek yok hocam sakin olun. Sadece öneri istiyorum pişman olmayayım iade vs uğraşmayayım istiyorum. @Frenerno

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
emre tota
ya kusüratlı bir şeyler ayarlarım cloud II baktım ama deri pedleri. Bu konuda zorluk çekiyorum kulaklık ne kadar güzel olursa olsun deri oldu mu sıkıntı.

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Stinger-Wireless-Kulaklık-HHSS1C-BA-BK/dp/B08634653D Şunu alabilirim mesela bütçeyi 800 yaparım değecekse tabi. Corsair void var kablolu olan ona da aklım gidiyor.
Tartışmaya gerek yok hocam sakin olun. Sadece öneri istiyorum pişman olmayayım iade vs uğraşmayayım istiyorum. @Frenerno
hocam cloud 2 ile birlikte kumaş yedek ped geliyor sadece deri değil yani kumaşıda takabilirsiniz

Top Bottom