Neler Yeni

700TL Kulaklık Önerisi Şubat 2021

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Döner
hocam cloud 2 ile birlikte kumaş yedek ped geliyor sadece deri değil yani kumaşıda takabilirsiniz
Bunu bilmiyordum o zaman ciddi ciddi düşünebilirim. peki bunla kıyaslarsak ? rgb takıntım yok zaten kulaklık. confor ve ses kalite önemli benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan şu 3ü arasında git gel yaşıyorum. Seçenekler arttırılabilir tab.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bunu bilmiyordum o zaman ciddi ciddi düşünebilirim. peki bunla kıyaslarsak ? rgb takıntım yok zaten kulaklık. confor ve ses kalite önemli benim için.

Hocam cloud 2 alın kendim kullanıyorum sorunuz varsa yazın core modelleri kötü oluyor, void elite iyidir ama cloud 2 ye bütçeniz yetiyorsa tek geçin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Döner
Bu 3 modelden cloud 2 diyorsunuz. Başka var mı peki önerin ?
Cloud 2 de basslar nasıl? Mikrofonu gürültü ayırt edebiliyor mu?
@Frenerno

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu 3 modelden cloud 2 diyorsunuz. Başka var mı peki önerin ?
Cloud 2 de basslar nasıl? Mikrofonu gürültü ayırt edebiliyor mu?
@Frenerno
Gürültüleri engelliyor basslar yeterli oyun performansı çok iyi.
Daha iyi bir öneri yok.

T.P.G.

80+ Titanium

En rahatları Void ama müzikte pek iyi değil basslar falan.

Cloud 2 alın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Döner
Ya zaten hard core müzik dinletisi değilim ama oyunlarda bass önemli tabi. Neyse sanırım cloud 2 de karar kıldım. Teşekkürler herkese.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Cevaplar için teşekkürler.
Aanakartım : ASUS PRIME B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VGA DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart
Aslında 1more H1005 modeline bakıyordum tamda onun pedleri kumaş daha rahat olur benim için. Yazın sıcak memlekette çok zor oluyor. Fakat bu kulaklıkta öven kişi çok fazla gömen kişi ise çok fazla gömmüş ayarsız biraz. Amazon.com da 3.8 puan almış müşteri yorumları.
Diğer yandanr hyperx stringer Core 7.1 wireless modeli var aslında fakat kötü yorumda fazla emin olamadım.
@sami şahin @Frenerno @Wolferya27
benim size önerdiğim kulaklık razer kraken v2 rakibi ve voild den müzik performansı beklemeden alın

Ya zaten hard core müzik dinletisi değilim ama oyunlarda bass önemli tabi. Neyse sanırım cloud 2 de karar kıldım. Teşekkürler herkese.
cloud 2 5 yıllık kulaklık

corsair voild serisi , steelseries arctis serisi , hyperx cloud serisini önermiyorum

razer tüm kulaklıklarını ve size önerdiğim markanın kulaklıklarını alabilirsiniz

farkettiysen @Frenerno cezalı yanlış bilgi vermektendir kesin arkadaş bize suç buluyor gözüyle görmediği şeyi bizden daha iyi biliyor

@Mart Kedisi

Son düzenleme:

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
benim size önerdiğim kulaklık razer kraken v2 rakibi ve voild den müzik performansı beklemeden alın

corsair voild serisi , steelseries arctis serisi , hyperx cloud serisini önermiyorum

razer tüm kulaklıklarını ve size önerdiğim markanın kulaklıklarını alabilirsiniz

farkettiysen @Frenerno cezalı yanlış bilgi vermektendir kesin arkadaş bize suç buluyor gözüyle görmediği şeyi bizden daha iyi biliyor

@Mart Kedisi
Yanlış bilgi vermekten mi :ROFLMAO: :ROFLMAO:
@Furkan Aslan a da sorabilirsin bu bütçedeki en iyilerinden biri cloud 2 senin gibi birinin ne önerdiği kimin umrumda banı neden yediğimi ben dahi bilmiyorum yanlış bilgi versem yukarıda işaret çıkardı kendi kötü kulaklığını insanlara önermeyi bırak.

Son düzenleme:

T.P.G.

80+ Titanium
Yanlış bilgi vermekten mi :ROFLMAO: :ROFLMAO:
@Furkan Aslan a da sorabilirsin bu bütçedeki en iyileri te ve cloud 2 senin gibi birinin ne önerdiği kimin umrumda banı neden yediğimi ben dahi bilmiyorum yanlış bilgi versem yukarıda işaret çıkardı kendi kötü kulaklığını insanlara önermeyi bırak.
DT990 PRO abartısız tam 41 yıllık kulaklık.
Fakat hala birçok kulaklıktan daha iyi ve profesyonellerin tercihi.

5 yıl çok az bir süre, 750 bandına Cloud 2 alınır.
Razer'ın tüm kulaklıkları alınmaz.
Kraken, Kraken X, Electra V2? Bunlar da mı alınır?
Cloud serisi önermem diyorsunuz, neden?
Cloud 2, Alpha, Alpha S, Cloud Mix, Cloud Flight S? Önermez misiniz? Eğer hayır diyorsanız yolunuz açık olsun diyorum.

İyi günler.

Top Bottom