700tl Kulaklık Önerisi Type-c

Ceyhun

80+
Reaksiyon skoru
28
İpad pro ya sahibim pubg mobile gibi fps türü oyunlarda sıralamalara oynayan birisiyim tercih etmem gereken kulaklık sizce nedir?

ben çakma i30tws model airpods kulanıyorum kablosuz gayet rahat senin bütçene olur airpods hem ipad proyada iyi uyar başlığa neden type c yazdın anlamadım iphonelerde lightning kullanılıyor bildiğim kadarıyla telefonda olduğun için airpods gibi kablosuz almanı tavsiye ederim rahat etmek için vs. ben i30 mda gayet memnunum bunun yerine direk airpods alman yeridir fatihimde (qweqeqweq oyuna giremeden duramadım) herneyse ama illaki tarz olsun diyorsan biraz ekleyip corsair alabilirsin

Hyperx Cloud II - Steelseries Arctis 5
Senin kileri biraz asıyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyuk bir butce ayirmissin iyice arastir kardesim acele etme

Sennheiser HD 350BT Kablosuz Bluetooth Kulaklık, Siyah
bu kulaklık dünyanın en iyi kulaklıklarından birisi hem dışardaki sesi nerdeyse hiç duymassın hemde bluettoh özelliğine sahip kulakta terleme yapmaz

ben çakma i30tws model airpods kulanıyorum kablosuz gayet rahat senin bütçene olur airpods hem ipad proyada iyi uyar başlığa neden type c yazdın anlamadım iphonelerde lightning kullanılıyor bildiğim kadarıyla telefonda olduğun için airpods gibi kablosuz almanı tavsiye ederim rahat etmek için vs. ben i30 mda gayet memnunum bunun yerine direk airpods alman yeridir fatihimde (qweqeqweq oyuna giremeden duramadım) herneyse ama illaki tarz olsun diyorsan biraz ekleyip Corsair alabilirsin

Airpods Bluetooth bir kulaklık ve proda 146ms gecikme var bu yüzden airpods almak istemiyorum. lightning konusuna değinmişsin benim cihazım ipad pro 2020 type-c girişi var lightning yok

İpad pro ya sahibim PUBG mobile gibi fps türü oyunlarda sıralamalara oynayan birisiyim tercih etmem gereken kulaklık sizce nedir?
kulak içi alabilirsin 70-80 tl civarında iyi markalar var ama kulak içi kulaklıgın sorunu ise bir süre sonra kulağını ağrırtması benim sana tercihim rahat olacak şeyleri alman tabi buna bütçede giriyor

Sennheiser HD 350BT Kablosuz Bluetooth Kulaklık, Siyah
bu kulaklık dünyanın en iyi kulaklıklarından birisi hem dışardaki sesi nerdeyse hiç duymassın hemde bluettoh özelliğine sahip kulakta terleme yapmaz
Profesyonel konuda ses kasmam lazım müzik için istemiyorum hazırda bedavaya getirdiğim beats solo 3 üm var zaten

kulak içi alabilirsin 70-80 TL civarında iyi markalar var ama kulak içi kulaklıgın sorunu ise bir süre sonra kulağını ağrırtması benim sana tercihim rahat olacak şeyleri alman tabi buna bütçede giriyor
Benimde aklımda razer hammerhead var

Airpods Bluetooth bir kulaklık ve proda 146ms gecikme var bu yüzden airpods almak istemiyorum. lightning konusuna değinmişsin benim cihazım ipad pro 2020 type-c girişi var lightning yok
prolarda saırım 30mslere kadar düşüyor diye görmüştüm emin değilim

prolarda saırım 30mslere kadar düşüyor diye görmüştüm emin değilim
1.nesil airpodslar da 274ms 2. Nesil airpodslarda 178 ms bulunuyor

şahsen ozaman 150tl daha verip
Logitech G G533 Wireless Headset Head-band Gaming Black Monaural 7.1 channels
bu kulaklıgı almanı tercih ederim dokunmatik hemde ses kalitesi müthiş youtubeden bakabilrisn
Bugün fazla vaktim yok yarın araştırırım teşekkürler.

şahsen ozaman 150tl daha verip
Logitech G G533 Wireless Headset Head-band Gaming Black Monaural 7.1 channels
bu kulaklıgı almanı tercih ederim dokunmatik hemde ses kalitesi müthiş youtubeden bakabilrisn
Sitesinde usb ile çalıştığı yazıyor

1.nesil airpodslar da 274ms 2. Nesil airpodslarda 178 ms bulunuyor

Bugün fazla vaktim yok yarın araştırırım teşekkürler.

Sitesinde usb ile çalıştığı yazıyor
hem usb hem bluetooh
önemli değil

Bana wireless veya kablolu bir kulaklık lazım
kardeşim ben attıgım siteyi atayım onda bluetoh kablolu yazıyor bdk

Bana wireless veya kablolu bir kulaklık lazım
Logitech G533 Kablosuz Kulaküstü Oyuncu Kulaklık 981-000634
Gelişmiş Ses Performansı Pro-G™ Ses Sürücüleri ve DTS Kulaklık:X 7.1 Surround Ses Sistemi Karma örgü malzemeler kullanılmış, patent bekleyen Pro-G ses sürücüleri, normalde üst düzey audiophile kulaklıklarda görülen ses performansı sağlar. Profesyonel Seviye Kablosuz Kayıpsız Dijital Ses G533, kablosuz olarak kolaylık ve 15 metreye kadar mesafede olağanüstü yüksek kalitede ses sunan gelişmiş, kayıpsız dijital ses iletimine sahiptir. G533, yakın çevreden gelen başka kablosuz bağlantı sinyallerinin olduğu gürültülü EMI ortamlarında bile güçlü bir bağlantıyı sürdürebilecek şekilde tasarlanmıştır. Yüksek Performansa Uygun Tasarım Boynunuzu zorlamayın En yeni malzeme ve üretim teknolojisiyle G533, saatler boyunca kullanabileceğiniz dayanıklı ancak yine de hafif bir kulaklık olarak tasarlandı. G533, kulak üstü ve hafif tasarımı ile uzun oyun oynama seansları için konforludur. Spor örgü kulaklık süngerleri hava almaya el verişli olarak tasarlanmıştır ve temizlemek için çıkarılabilirler. 15 Saat Pil Ömrü Gelişmiş Güç Yönetimi G533 Kablosuz Oyun Kulaklığının içindeki şarj edilebilir ve değiştirilebilir pil, çok uzun süreli oyun seansları için kulaklığa tek şarjla 15 saate varan kesintisiz enerji sağlar. Oyununuzun tam ortasında pilinizin bitmemesi için Logitech Gaming Software ile gözünüz şarj düzeyinin üzerinde olsun.* * Şarj edilebilir pillerin, belirli bir ömrü ve yeniden şarj edilebilme sayısı vardır. Gürültüyü Engelleyen Mikrofon Yüksek ve Net Ses G533, katlanabilir bir uzatma eklentisinin üzerinde duran bir adet gürültü önleyici mikrofon, çok berrak sesli sohbet ve iletişimler için uzatılabilen mikrofon kolu içerir. Otomatik olarak mikrofonun sesini kapatmak için mikrofon kolunu katlayıp kapatın. Kulaklık aynı zamanda kulaklıktan duyduğunuz kendi sesinizin ses düzeyini ayarlamaya imkan tanıyan yapılandırılabilir "yan ton" özelliğine sahiptir. Farkında olmadan her kelimede bağırmamanız için, yan ton ne kadar yüksek sesle konuştuğunuzu duymanızı sağlar. İnce Ayar Denetimleri Özel Ses Profilleri Sol kulaklığın üzerindeki erişilmesi kolay ses denetimi tekerleği ve mikrofon ses kapatma tuşu, ses ayarlarınızı anında ayarlamanızı kolaylaştırır. İnce ayarlar için Logitech Gaming Software, ekolayzırı, çevresel sesi, yan sesi ve mikrofon seviyelerini her oyun için ayrı olarak ayarlamanıza olanak tanır. Ses kapama tuşunu bile "başlat/durdur" gibi herhangi bir işlev için yeniden programlayabilirsiniz.*

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,710
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri