incehesap güvenilir alabilirsiniz ama dediğim gibi almanızı önermiyorum siz bilirsiniz.ayağını diriyor hocam kugon diye. ince hesaptan alıcak sıkıntı olur mu diyor.
sizi technopattan tanıyor olabilir miyim?Galax Sonar 01 gayet yeterli bir model kugona para mı vermiş garip. Yani 01de olmayan bir şey kugonda yok.
Tanırsınız hocam ban yedim orada aktiftim bayağıda saldım orayı.sizi technopattan tanıyor olabilir miyim?
arkadaşlar arkadaşım kartında 700tl var dahada çıkamaz. ub bütçede gamepower kugon, jin x gibi şeyler var. sizce ne alınmalı?
ben de ban yedim mecbur burada takılıyorum şuanTanırsınız hocam ban yedim orada aktiftim bayağıda saldım orayı.
Benimki 2054de açılıyor diğer forumların aktiflikleri ölü maalesef. bakınıyorum biraz şuanlık belli bir yerde değilim gibi hocam. Sizin TP nick neydi?ben de ban yedim mecbur burada takılıyorum şuan
Gamenote h2016d kendim 1 sene kullandım memnundum kedilerim kablosunu kopardığı için blackshark v2x aldımarkadaşlar arkadaşım kartında 700tl var dahada çıkamaz. ub bütçede gamepower kugon, jin x gibi şeyler var. sizce ne alınmalı?
hocam neden o kadar uzun süre yediniz? tpde nickim buradakiyle aynı benim ban 2 gün sonra bitiyor.Benimki 2054de açılıyor diğer forumların aktiflikleri ölü maalesef. bakınıyorum biraz şuanlık belli bir yerde değilim gibi hocam. Sizin TP nick neydi?
Hakaretten ban yedim ama sorun hakaret technopat üzerinden değil Tanıdım şimdi hocam kusura bakmayın garip ban yedik ya yapacak bir şey yok kendi loglarında kendi forumlarında olmayan bir olaydan perma yedik diyelim. Sizin burdaki mesaj sayınızda iyiymiş hocam .hocam neden o kadar uzun süre yediniz? tpde nickim buradakiyle aynı benim ban 2 gün sonra bitiyor.
200 gitti fazla verdi hocam işte. kugon kafamı ağrıtır deri felan filan dediGalax Sonar 01 gayet yeterli bir model kugona para mı vermiş garip. Yani 01de olmayan bir şey kugonda yok.