Öneri 700W üstü 80+ PSU Önerisi

sa9a

80+
Reaksiyon skoru
229
Bütçe
1500
2 haftadır pc topluyorum elimde olmayan parçalar ekran kartı ve psu. RX6600XT ve R5 5600X ile verimli çalışabilecek bir şey arıyorum. Önerilere açığım.

Bu da yeter sana
https://m.n11.com/urun/xpg-core-rea...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu ondan daha iyi

700 w fazla değil mi bu sisteme ? satılan sistemlerde 550-600 kullanıyorlardı

700 w fazla değil mi bu sisteme ? satılan sistemlerde 550-600 kullanıyorlardı
Çok anlamadığım ve evladiyelik aldığım için belki ileride upgrade yaparsam diye yükse voltajlı ve kaliteli bir PSU almak istedim. Ama yeter diyorsanız önerilere açığım.

Knk max 1500 diyorum biri 1900 küsür, diğerinin de fiyatına full modüler alınır. Önünüze gelen linki atmayın lütfen, parasını hakeden kaliteli ve uygun fiyatlı bir şey arıyorum.

Çok anlamadığım ve evladiyelik aldığım için belki ileride upgrade yaparsam diye yükse voltajlı ve kaliteli bir PSU almak istedim. Ama yeter diyorsanız önerilere açığım.
aynı işlemci ve ekran akrtı bende de var aynı senin gibi düşünüyorum bende 550w 80+bronze var ama bende ufak ufak bir şeyleri ileriye dönük almak istiyorum. ben en az 650w gold almayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde hazır konu açılmışken şeyi sormak istiyorum bilgisi olan varsa mesela bu parçalara 550w psu taktık, daha sonra değiştirip 750w psu taktık. değişen tek parça psu olduğu zaman harcanan elektrik aynı kalır değil mi ? yani aynı parçalarla 550w ve 750w psu aynı elektriği harcar mı

Geri