https://m.n11.com/urun/xpg-core-rea...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu ondan daha iyiBu da yeter sana![]()
Phanteks Amp 650W 80+ Gold, Full Module, Psu, Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Phanteks Amp 650W 80+ Gold, Full Module, Psu, Güç Kaynağı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Phanteks Amp 650W 80+ Gold, Full Module, Psu, Güç Kaynağı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Çok anlamadığım ve evladiyelik aldığım için belki ileride upgrade yaparsam diye yükse voltajlı ve kaliteli bir PSU almak istedim. Ama yeter diyorsanız önerilere açığım.700 w fazla değil mi bu sisteme ? satılan sistemlerde 550-600 kullanıyorlardı
Knk max 1500 diyorum biri 1900 küsür, diğerinin de fiyatına full modüler alınır. Önünüze gelen linki atmayın lütfen, parasını hakeden kaliteli ve uygun fiyatlı bir şey arıyorum.![]()
Phanteks Amp 750W 80+ Gold, Full Module, Psu, Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Phanteks Amp 750W 80+ Gold, Full Module, Psu, Güç Kaynağı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Phanteks Amp 750W 80+ Gold, Full Module, Psu, Güç Kaynağı özelliklerini incele, 2.214,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair CV750 CP-9020237-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair CV750 CP-9020237-EU 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair CV750 CP-9020237-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
https://www.hepsiburada.com/cooler-...-fanli-psu-mpe-6001-acabw-beu-p-HBV00000Y2UG42 haftadır pc topluyorum elimde olmayan parçalar ekran kartı ve psu. RX6600XT ve R5 5600X ile verimli çalışabilecek bir şey arıyorum. Önerilere açığım.
aynı işlemci ve ekran akrtı bende de var aynı senin gibi düşünüyorum bende 550w 80+bronze var ama bende ufak ufak bir şeyleri ileriye dönük almak istiyorum. ben en az 650w gold almayı düşünüyorum.Çok anlamadığım ve evladiyelik aldığım için belki ileride upgrade yaparsam diye yükse voltajlı ve kaliteli bir PSU almak istedim. Ama yeter diyorsanız önerilere açığım.