AsabiHoroz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 289
Scoter bakalım sana dostum eve geçince, onda ısınırsın, para biriktirirsin bi dominar 400 le devam edersin. Benim fikrim bu yönde
Hocam scooter istemiyorum. Ayrıca şu an alacağım motoru uzun süre değiştirmem sanırım.Scoter bakalım sana dostum eve geçince, onda ısınırsın, para biriktirirsin bi dominar 400 le devam edersin. Benim fikrim bu yönde
Zaten tavsiyem 200 olan ama yeni baslayan aşırı kilolu olmayqn biri 125 alsa çok bir şey fark edecegini sanmıyorumDostum bazı parçalar kolay bulunuyor da bazı parçalar da bulunmuyor. Ben tam 7 ay arka çamurluk bekledim. Her ay sıraya yazdırdım kendimi en sonunda alabildim. Bu şeyler dışında gayet iyi stabil motor. Ayrıca 125 ligi alacağına hiç alma daha iyi. Kilon 90 üstü ise yokuş yukarı çıkarken bol bol hararet yapar motor. 200 lük al daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak çoğu parça çinden geliyor. Sipariş veremiyorsun, çinden Türkiye ye gelecek ondan sonra hemen alacaksın aklında bulunsun.
125 liginin çekiş gücü düşük, youtube de videoları izleyin. Özellikle yokuşu bol olan yerlerde motor çok yoruluyor. Gönül olsa daelim alsak ama işteZaten tavsiyem 200 olan ama yeni baslayan aşırı kilolu olmayqn biri 125 alsa çok bir şey fark edecegini sanmıyorum
Anladım hocam sarı siteye bakarım öneri yaparım 1 2 saat içindeHocam scooter istemiyorum. Ayrıca şu an alacağım motoru uzun süre değiştirmem sanırım.
Bende o bile yok usta ya umarım bu yaz sl200 alacağım125 liginin çekiş gücü düşük, youtube de videoları izleyin. Özellikle yokuşu bol olan yerlerde motor çok yoruluyor. Gönül olsa daelim alsak ama işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım hocam sarı siteye bakarım öneri yaparım 1 2 saat içinde
bende aynı drift denedim olmadıAz önce bayide Drift L denedim. Küçük kaldı altımda bayağı. Apache RTR 200 denedim iyi tam oldu. Bu bütçede büyük motor zor gibi ya.
Maddi bilemem de 1 2 ay içinde almaya çalış sezon açılınca fiyatlar artıyorBende o bile yok usta ya umarım bu yaz sl200 alacağım
Bana da orda çalışan abi önerdi onu. Boy olarak güzel oldu ama bütçe sıkıntı işte. Yılbaşından önce her şeyi hazırlamak istiyorum zam gelmeden. Sanırım bütçe arttırmam gerekecek.bende aynı drift denedim olmadı12-13 aralık gibi apache 200 alıcam özellikleri de iyi tam baslangıc motoru kanımca. kaydırmalı debriyaj ön arka abs süspansiyonları vs altta koruma demiri de var. görüntüsü de güzel tek eksiği dörtlü nasıl olmaz anlamıyorum
hatta her motor da olmalı abi ekstra değil zorunluluk olmalı.
O motor hakkında çok bir olumsuz eleştiri duymadım dostum. Motor heybetli, çok yakmıyor da hem, yol tutuşu ve frenlemesi de güzel, iyi bakarsan uzun süre kullanırsın. Bi bildiğim lastik konusu, ama onu da illa ki bulursun. Tabi önce gidip bi bak mutlaka, motora bin ve fotoğraf çektirde, kendine bak bakalım motor nasıl durmuş diye.Teşekkür ederim hocam.
Peki bütçe artarsa Apache RTR 200 tavsiye eder misiniz?
yeni kasasına bakıyorsun dimi? led far olan modeli. ona bak yakışıklı motor ya hoşuma gitti gerek görüntü gerek özellikleriyle.Teşekkür ederim hocam.
Peki bütçe artarsa Apache RTR 200 tavsiye eder misiniz?
Led far mı bilmiyorum tam bakamadım.yeni kasasına bakıyorsun dimi? led far olan modeli. ona bak yakışıklı motor ya hoşuma gitti gerek görüntü gerek özellikleriyle.
Hocam Benelli 125-S boyut olarak Drift L ile aynı mı?O motor hakkında çok bir olumsuz eleştiri duymadım dostum. Motor heybetli, çok yakmıyor da hem, yol tutuşu ve frenlemesi de güzel, iyi bakarsan uzun süre kullanırsın. Bi bildiğim lastik konusu, ama onu da illa ki bulursun. Tabi önce gidip bi bak mutlaka, motora bin ve fotoğraf çektirde, kendine bak bakalım motor nasıl durmuş diye.