70k+ sistem parçalar uyumlu ve mantıklı mı alınır mı ?

canbooow

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar sizce parçalar uyumlu ve alınır şekilde mi kendim toplamayı bilmiyorum hazır şekilde kurulu almam gerekiyor..
Daha iyi bir fiyata bir yerde toplayabilir miyim hazır olarak.

Sistem parçaları iyi ve uyumlu mu yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

71k + tutmakta şuan dün günden güne fiyat artıyor daha önce 69 - 70 bandındaydı

q3q3.webp

70kya 5070 artı tırt anakart gümbürdetti parçaa parça kendin topla birleştirmek zor değil

Selamlar içerik üreticilerinin F/P başlıklı inceleme veya sistem toplama rehberlerinden kendi bütçenize uygun daha iyi bir bilgisayar alabilirsiniz toplamış olduğunuz sistem kötü veya uyumsuz değil ancak yeterince fiyat performans olarak nitelendirilemeyecek bir sistem , zira bazı ürünler farklı sitelerden daha uygun fiyata temin edilebilir. Toplama tecrübeniz yok ise de birinci söylediğim F/P hazır sistemlere yönelmenizi önerebilirim iyi forumlar 👋

70kya 5070 artı tırt anakart gümbürdetti parçaa parça kendin topla birleştirmek zor değil
baboş yap bi sistem alalım ama toplamakla uğraşamam zor bir süreç , geçen adamlar canlı yayında 8 saatte topladı (holyphoenix) hiç girmek istemiyorum toplama işine hazır sistem şeklinde varsa daha iyi önerin ve anakart kötü mü diyorsun ne alabiliriz yerine o fiyatlara ?

Selamlar içerik üreticilerinin F/P başlıklı inceleme veya sistem toplama rehberlerinden kendi bütçenize uygun daha iyi bir bilgisayar alabilirsiniz toplamış olduğunuz sistem kötü veya uyumsuz değil ancak yeterince fiyat performans olarak nitelendirilemeyecek bir sistem , zira bazı ürünler farklı sitelerden daha uygun fiyata temin edilebilir. Toplama tecrübeniz yok ise de birinci söylediğim F/P hazır sistemlere yönelmenizi önerebilirim iyi forumlar 👋
hocam bulamadım baya video izledim bu tip yok , kimisinde ram hızı düşük , kimisi işlemci , ekran kartı soğutma vs tam verimli bulamadım varsa bildiğiniz değerlendireyim bu fiyat bandında

baboş yap bi sistem alalım ama toplamakla uğraşamam zor bir süreç , geçen adamlar canlı yayında 8 saatte topladı (holyphoenix) hiç girmek istemiyorum toplama işine hazır sistem şeklinde varsa daha iyi önerin ve anakart kötü mü diyorsun ne alabiliriz yerine o fiyatlara ?

hocam bulamadım baya video izledim bu tip yok , kimisinde ram hızı düşük , kimisi işlemci , ekran kartı soğutma vs tam verimli bulamadım varsa bildiğiniz değerlendireyim bu fiyat bandında
Hocam 8 saatte neyi topladılar tam olarak onu anlamadım

Geriye yaptığınız hesaba göre 10k bütçeniz kalıyor istediğiniz kasayı ve sıvı soğutmayı alırsınız parçalar sorgulanabilir daha iyileri vardır yoktur anakarttan kısılıp daha iyi parçalar alınabilir vs vs kabataslak yaptığım sistem bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geriye yaptığınız hesaba göre 10k bütçeniz kalıyor istediğiniz kasayı ve sıvı soğutmayı alırsınız parçalar sorgulanabilir daha iyileri vardır yoktur anakarttan kısılıp daha iyi parçalar alınabilir vs vs kabataslak yaptığım sistem bu
Psu 750w gold corsair rm750e

Hatta işlemci olarak bunu bile alabilirsiniz

parçaları yazıyorum ama hata veriyor garip bir şekilde , tek tek paylaşayım.

İşlemci ve kasaya birden fazla seçenek ekledim , bütçene göre ayarlarsın , en pahalıları alsan da 80 e yaklaşmıyor , ama bütçeyi bir miktar artırman gerekecek. Bitfenix soğutucu kampanya dönemlerinde 4000 e iniyor onu takip et. Her türlü senin attığın sisteme göre daha kaliteli.

Ekran kartı:
işlemci:
anakart:
power:
ram:
m2 ssd:
Kasa:
sıvı soğutma:

Psu 750w gold corsair rm750e

Hatta işlemci olarak bunu bile alabilirsiniz
hocam ben toplayamam hazır toplu şekilde lazım bi siteden sihirbazla vs,
8 saat pc topladı adamlar yayında toplamaları 8 saat sürdü .

Kral eline tornavida alacan vida sıkacan başka bir şey yok 8 saat kim neyine uğraşmış 8 saatte ben 5 tane sistem toplarım sana
hocam ben toplayamam hazır toplu şekilde lazım bi siteden sihirbazla vs,
8 saat pc topladı adamlar yayında toplamaları 8 saat sürdü .

Geri