70k+ sistem parçalar uyumlu ve mantıklı mı alınır mı ?

hocam ben toplayamam hazır toplu şekilde lazım bi siteden sihirbazla vs,
8 saat pc topladı adamlar yayında toplamaları 8 saat sürdü .
o 8 saat toplayanlar bana tanıdık geliyor , yayıncı mı acaba? :kappa:

Herkesin el becerisi yok. Tornavidayla sıkıştırmak kadar basit değil.
5-6 ayda bir sistemi komple temizlemek için söküyorum ilk defa yapıyorsa bile zorlanacağı tek yer kablolama olur ondada max 1-2 saat uğraşır gerisinde bir sorun yaşamaz.

O zaman m
evet holy , toplamak istemiyorum dayı tek tek parçaları bekleyip uğraşaamam bana hazır toplanmış sistem gerekiyor
O zaman kalitesiz parçaları bulunan bir sistem alacaksınız ileride upgrade etmek için yine bir ton para harcıyacaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim topladıgım sistemde 750 w yeterli olur mu ? , bir de gold bronz fark eder mi usta , anakartım okey mi :D
anakart çöp biraz upgrade etmek istersen sorun yaşarsın

gold olması avantaj enerji verimliliği artıyor ve o psu gayet sağlam bir sorun yok
benim topladıgım sistemde 750 w yeterli olur mu ? , bir de gold bronz fark eder mi usta , anakartım okey mi :D

O zaman m

O zaman kalitesiz parçaları bulunan bir sistem alacaksınız ileride upgrade etmek için yine bir ton para harcıyacaksınız

anakart çöp biraz upgrade etmek istersen sorun yaşarsın
max upgrade 2 tane ram olur onun dışında 5 yıla bunu satıp yeni alırım diye düşünüyorum

evet holy , toplamak istemiyorum dayı tek tek parçaları bekleyip uğraşaamam bana hazır toplanmış sistem gerekiyor :D
Hocam o yayında ben de vardım , kendini niye holy le kıyaslıyorsun ki :kekw: Onlar hiçbir şey bilmeden video bile izlemeden chate bakarak topladılar, sen toplama videolarını izleyerek max 3 saate on numara toplarsın. En kötü yakınlarında güvenilir bilgisayarcıya toplatırsın. Şu xfx kartın şıklığına bir bak hiç mi aşık olmadın :D Tomahawk anakart , çok daha iyi bir psu, daha performanslı bir kart var daha ne olsun :D Onu almak varken napıcan o sistemi.

Merhabalar sizce parçalar uyumlu ve alınır şekilde mi kendim toplamayı bilmiyorum hazır şekilde kurulu almam gerekiyor..
Daha iyi bir fiyata bir yerde toplayabilir miyim hazır olarak.

Sistem parçaları iyi ve uyumlu mu yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

71k + tutmakta şuan dün günden güne fiyat artıyor daha önce 69 - 70 bandındaydı

Alıntıyı görüntüle
aklımın almadığı çok şey var
1500 tl lik kule tipi bile o işlemciyi rahat soğutuyorken neden o kadar fazla para verir bir insan sıvı soğutmaya

diğer bir konu da beyaz konsept sistemler genelde pahalı olur siyahlara göre hadi eyvallah biraz sevk de girsin işin içine

kasa beyaz
soğutucu siyah
ekran kartı siyah

Hocam o yayında ben de vardım , kendini niye holy le kıyaslıyorsun ki :kekw: Onlar hiçbir şey bilmeden video bile izlemeden chate bakarak topladılar, sen toplama videolarını izleyerek max 3 saate on numara toplarsın. En kötü yakınlarında güvenilir bilgisayarcıya toplatırsın. Şu xfx kartın şıklığına bir bak hiç mi aşık olmadın :D Tomahawk anakart , çok daha iyi bir psu, daha performanslı bir kart var daha ne olsun :D Onu almak varken napıcan o sistemi.
Nvidia aldığını var sayalım parçalar hayli hayli kaliteli bazen konfor alanından çıkmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,197
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri