Dayı ne 8 saati 1 2 saatte bitirecegin iş yapboz gibi yerine takicaksin bu kadar oldu bittihocam ben toplayamam hazır toplu şekilde lazım bi siteden sihirbazla vs,
8 saat pc topladı adamlar yayında toplamaları 8 saat sürdü .
Dayı ne 8 saati 1 2 saatte bitirecegin iş yapboz gibi yerine takicaksin bu kadar oldu bittihocam ben toplayamam hazır toplu şekilde lazım bi siteden sihirbazla vs,
Herkesin el becerisi yok. Tornavidayla sıkıştırmak kadar basit değil.Kral eline tornavida alacan vida sıkacan başka bir şey yok 8 saat kim neyine uğraşmış 8 saatte ben 5 tane sistem toplarım sana
o 8 saat toplayanlar bana tanıdık geliyor , yayıncı mı acaba?hocam ben toplayamam hazır toplu şekilde lazım bi siteden sihirbazla vs,
5-6 ayda bir sistemi komple temizlemek için söküyorum ilk defa yapıyorsa bile zorlanacağı tek yer kablolama olur ondada max 1-2 saat uğraşır gerisinde bir sorun yaşamaz.Herkesin el becerisi yok. Tornavidayla sıkıştırmak kadar basit değil.
benim topladıgım sistemde 750 w yeterli olur mu ? , bir de gold bronz fark eder mi usta , anakartım okey mi![]()
Titan Force | AMD Ryzen 7 7700 | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
O zaman kalitesiz parçaları bulunan bir sistem alacaksınız ileride upgrade etmek için yine bir ton para harcıyacaksınızevet holy , toplamak istemiyorum dayı tek tek parçaları bekleyip uğraşaamam bana hazır toplanmış sistem gerekiyor
anakart çöp biraz upgrade etmek istersen sorun yaşarsınbenim topladıgım sistemde 750 w yeterli olur mu ? , bir de gold bronz fark eder mi usta , anakartım okey mi![]()
benim topladıgım sistemde 750 w yeterli olur mu ? , bir de gold bronz fark eder mi usta , anakartım okey mi![]()
max upgrade 2 tane ram olur onun dışında 5 yıla bunu satıp yeni alırım diye düşünüyorumO zaman m
O zaman kalitesiz parçaları bulunan bir sistem alacaksınız ileride upgrade etmek için yine bir ton para harcıyacaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakart çöp biraz upgrade etmek istersen sorun yaşarsın
Hocam o yayında ben de vardım , kendini niye holy le kıyaslıyorsun kievet holy , toplamak istemiyorum dayı tek tek parçaları bekleyip uğraşaamam bana hazır toplanmış sistem gerekiyor![]()
aklımın almadığı çok şey varMerhabalar sizce parçalar uyumlu ve alınır şekilde mi kendim toplamayı bilmiyorum hazır şekilde kurulu almam gerekiyor..
Daha iyi bir fiyata bir yerde toplayabilir miyim hazır olarak.
Sistem parçaları iyi ve uyumlu mu yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
71k + tutmakta şuan dün günden güne fiyat artıyor daha önce 69 - 70 bandındaydı
Alıntıyı görüntüle
Nvidia aldığını var sayalım parçalar hayli hayli kaliteli bazen konfor alanından çıkmak lazımHocam o yayında ben de vardım , kendini niye holy le kıyaslıyorsun kiOnlar hiçbir şey bilmeden video bile izlemeden chate bakarak topladılar, sen toplama videolarını izleyerek max 3 saate on numara toplarsın. En kötü yakınlarında güvenilir bilgisayarcıya toplatırsın. Şu xfx kartın şıklığına bir bak hiç mi aşık olmadın
Tomahawk anakart , çok daha iyi bir psu, daha performanslı bir kart var daha ne olsun
Onu almak varken napıcan o sistemi.
beklemek istemiyorum dediğin hazır sistem çoğunlukla parça parça aldığın ürünlerden geç geliyorevet holy , toplamak istemiyorum dayı tek tek parçaları bekleyip uğraşaamam bana hazır toplanmış sistem gerekiyor![]()