tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,215
Ürünü Altındaki Kampanyayı Aktif Edip 2 Adet Sepete Ekleyin Ödeme Adımında Fiyat Düşecektir.
Son düzenleme:
100tl ye düştü
Ürünü Altındaki Kampanyayı Aktif Edip 2 Adet Sepete kelin Ödeme Fiyat Düşecektir.
hediye çekin vardır öyleyse100tl ye düştü
Hee yok yanlış görmüşümhediye çekin vardır öyleyse
O DEĞİL senin şu indirimlerin sayesinde alt kata market tarzı bir yer açtım sağolasın market ihtiyacımı karşıladın yaklaşık 17000 tl harcamışım bu kadarlık yeter her paylaştığın ürünü alıyorum almak zorundaymışım gibi hissediyorum ay sonuna kadar galiba cebimde 5 kuruş olmadan gezeceğim iki kişide sağolsun onların hakkını yemiyim @blackjacktr ve @𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
Ürünü Altındaki Kampanyayı Aktif Edip 2 Adet Sepete Ekleylin Ödeme Fiyat Düşecektir.
Çok doğru dedin hocam. Evde ayakkabıları koymak için plastik dolap vardi. Artık bakkal reyonu oldu her çeşit ürün var.O DEĞİL senin şu indirimlerin sayesinde alt kata market tarzı bir yer açtım sağolasın market ihtiyacımı karşıladın yaklaşık 17000 TL harcamışım bu kadarlık yeter her paylaştığın ürünü alıyorum almak zorundaymışım gibi hissediyorum ay sonuna kadar galiba cebimde 5 kuruş olmadan gezeceğim iki kişide sağolsun onların hakkını yemiyim @blackjacktr ve @𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
meyveli keklerden biraz fazla almışım galiba 21 koli var 1 kolisini dün bitirebildim oda izinliyim diye A:SD Asd seneye aç kalacağız ya stoklu çalışmakta fayda var.Çok doğru dedin hocam. Evde ayakkabıları koymak için plastik dolap vardi. Artık bakkal reyonu oldu her çeşit ürün var.
Sen çok almışsın hocam 21 koli bayar insanı. Ben 1-2 koli gidip geliyorum sırf usengeclikten, soğukta bakkala 500m yürümektense böyle iyi oluyormeyveli keklerden biraz fazla almışım galiba 21 koli var 1 kolisini dün bitirebildim oda izinliyim diye A:SD Asd seneye aç kalacağız ya stoklu çalışmakta fayda var.
faydam olduysa ne mutluO DEĞİL senin şu indirimlerin sayesinde alt kata market tarzı bir yer açtım sağolasın market ihtiyacımı karşıladın yaklaşık 17000 TL harcamışım bu kadarlık yeter her paylaştığın ürünü alıyorum almak zorundaymışım gibi hissediyorum ay sonuna kadar galiba cebimde 5 kuruş olmadan gezeceğim iki kişide sağolsun onların hakkını yemiyim @blackjacktr ve @𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬