🔥İndirim 72 Adet Eti Cin 152,46TL

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,215

Ürünü Altındaki Kampanyayı Aktif Edip 2 Adet Sepete Ekleyin Ödeme Adımında Fiyat Düşecektir.

64ec4a9fa0d39b3920bfaeae.jpg

Son düzenleme:

Ürünü Altındaki Kampanyayı Aktif Edip 2 Adet Sepete Ekleylin Ödeme Fiyat Düşecektir.
O DEĞİL senin şu indirimlerin sayesinde alt kata market tarzı bir yer açtım sağolasın market ihtiyacımı karşıladın yaklaşık 17000 tl harcamışım bu kadarlık yeter her paylaştığın ürünü alıyorum almak zorundaymışım gibi hissediyorum ay sonuna kadar galiba cebimde 5 kuruş olmadan gezeceğim iki kişide sağolsun onların hakkını yemiyim @blackjacktr ve @𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬

40 kuruş kadar bir avantajı var adet başına yani toplamda 28,80 diyebiliriz avantajına çünkü zaten migrosta ki büyük ürünün fiyatı bu belki daha ucuza vardır. 30 lira daha ucuz diye okadar eti cin almak bilemedim :)

O DEĞİL senin şu indirimlerin sayesinde alt kata market tarzı bir yer açtım sağolasın market ihtiyacımı karşıladın yaklaşık 17000 TL harcamışım bu kadarlık yeter her paylaştığın ürünü alıyorum almak zorundaymışım gibi hissediyorum ay sonuna kadar galiba cebimde 5 kuruş olmadan gezeceğim iki kişide sağolsun onların hakkını yemiyim @blackjacktr ve @𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
Çok doğru dedin hocam. Evde ayakkabıları koymak için plastik dolap vardi. Artık bakkal reyonu oldu her çeşit ürün var.

Çok doğru dedin hocam. Evde ayakkabıları koymak için plastik dolap vardi. Artık bakkal reyonu oldu her çeşit ürün var.
meyveli keklerden biraz fazla almışım galiba 21 koli var 1 kolisini dün bitirebildim oda izinliyim diye A:SD Asd seneye aç kalacağız ya stoklu çalışmakta fayda var.

Düşmedi hocam 200 ₺ gözüküyor kupon mu var?

meyveli keklerden biraz fazla almışım galiba 21 koli var 1 kolisini dün bitirebildim oda izinliyim diye A:SD Asd seneye aç kalacağız ya stoklu çalışmakta fayda var.
Sen çok almışsın hocam 21 koli bayar insanı. Ben 1-2 koli gidip geliyorum sırf usengeclikten, soğukta bakkala 500m yürümektense böyle iyi oluyor

O DEĞİL senin şu indirimlerin sayesinde alt kata market tarzı bir yer açtım sağolasın market ihtiyacımı karşıladın yaklaşık 17000 TL harcamışım bu kadarlık yeter her paylaştığın ürünü alıyorum almak zorundaymışım gibi hissediyorum ay sonuna kadar galiba cebimde 5 kuruş olmadan gezeceğim iki kişide sağolsun onların hakkını yemiyim @blackjacktr ve @𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
faydam olduysa ne mutlu :peepokalp:

Geri