Neler Yeni

729 FPS 😲 Lossless Scaling 20x Frame Generation Özelliği GELDİ !!! 😲

ONURRS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
ONUR
gecikme işi çok rahatsız etmişti zamanında kullanımı rahatsız ediyor mu hala
Kanka Pubg de 2x ve 3.0 type olarak denedim açtığın an farenin yavaşladığını anında hissediyorsun online oyunları için kesinlikle tavsiye etmiyorum ama rdr veya açık dünya oyunlarında oynanabilir.

The Semih

80+ Gold
Sen benim anca başımı tokatlarsın kardeşim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen kardeşim

Kes
Sen çok şımarık bi çocuksun, forum kuralları gereği bişey diyemiyoruz haddini bil.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
mehmet alp kütük
Uygunsuz davranış
Sen çok şımarık bi çocuksun, forum kuralları gereği bişey diyemiyoruz haddini bil.
Discord versene kardeşim sen kesiyim senin fişini iki dkda burda yazmakla olmuyo emoji atmakla?

forumunuzda patlatırım senide

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Berk

The Semih

80+ Gold
Discord versene kardeşim sen kesiyim senin fişini iki dkda burda yazmakla olmuyo emoji atmakla?

forumunuzda patlatırım senide
@Mehmet Yılmaz Hocam şu arkadaşa gerekeni yapar mısınız ban yemek istemiyorum akşam akşam. Sabrımı çok fena sınıyor sıpa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,111
İsim
Yuzarsef
İmzamdaki sistemde sons of the forest ortalama minimum 60 maksimum 110 FPS alıyorum ne kadar etki edip yükseltir?

The Semih

80+ Gold
İmzamdaki sistemde sons of the forest ortalama minimum 60 maksimum 110 FPS alıyorum ne kadar etki edip yükseltir?
Kesin bir şey diyemem dostum abdullah abinin videosunu izledim 1070 de denemiş, ve deneyimlerimiz kesinlikle aynı değil, her sistemde farklı performans veriyor program benim PC de öyle blurlanmalar olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,111
İsim
Yuzarsef
Kesin bir şey diyemem dostum abdullah abinin videosunu izledim 1070 de denemiş, ve deneyimlerimiz kesinlikle aynı değil, her sistemde farklı performans veriyor program benim PC de öyle blurlanmalar olmadı.
Dün aldım uygulamayı şu an için fena değil 144FPS sabit alıyorum çoğu oyunda. Ve cevabın için teşekkürler.

Top Bottom