Neler Yeni

Çözüldü✓ 7300 TL BÜTÇEME UYGUN SİSTEM

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Konuk
Bütçe
7300
Herkese iyi forumlar, kardeşim için bir sistem toplamak istiyorum fakat bu konuda çok bilgim yok, 7300TL kadar bir bütçem var bu konuda bana yardımcı olur musunuz? (OYUN AMAÇLI)

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yahya batu bakaray
Son düzenleme:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

OrkunJJ

80+ Silver
Herkese iyi forumlar, kardeşim için bir sistem toplamak istiyorum fakat bu konuda çok bilgim yok, 7300TL kadar bir bütçem var bu konuda bana yardımcı olur musunuz? (OYUN AMAÇLI)

İşlemciyi 5600G yapıp SSD yı de SX8100 yaparsan 7418TL yapıyor. Bütçeni 118TL kadar aşıyor ancak piyasa daki en ekonomik APU sistem.

CSGO, Valorant, GTA 5 tarzı oyunları rahatlıkla oynatır.

Hem güncel sistem ileride ekran kartı takılabilir.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emre Erkan Aydın
2 el almak daha mantıklı bir çok oyunu rahatlıkla kaldıran sistemler var o fiyata sıfır istiyorsanız paranızı biriktirmek daha mantıklı daha güzel bir bilgisayar alırsınız

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220

İşlemciyi 5600G yapıp SSD yı de SX8100 yaparsan 7418TL yapıyor. Bütçeni 118TL kadar aşıyor ancak piyasa daki en ekonomik APU sistem.

evet ilerde işlemciyi satıp biraz ekleyip ekran kartlı güzel bi sistem haline getirilebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut

Bir tane SSD al, çoğu oyunu oynarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Konuk

Sizin söylediğiniz gibi apu sistem toplayacağım, yardımınız için teşekkür ederim. Peki son olarak bir sorum daha var, ikinizin attığı sistemler arasında hangisini tercih etmeliyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ilerde işlemciyi satıp biraz ekleyip ekran kartlı güzel bi sistem haline getirilebilir
Yani bu sistemi aldıktan sonra ekran kartı takmak için işlemciyi mi değiştirmem gerekiyor?

Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Sizin söylediğiniz gibi apu sistem toplayacağım, yardımınız için teşekkür ederim. Peki son olarak bir sorum daha var, ikinizin attığı sistemler arasında hangisini tercih etmeliyim?

Yani bu sistemi aldıktan sonra ekran kartı takmak için işlemciyi mi değiştirmem gerekiyor?
Hocam benim attığım sistem daha iyi. Sen direk al onu fiyatı değişmeden. İleride sadece ekran kartı takıp işlemciyi satıp 5600 ya da 5600x alabilirsin veya direk işlemciyi değiştmeden de kullanabilirsin çok fark olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Kötü

Piyasaya göre pahalı satıyorsun.
Çok çok çok pahalı ve fiyatına göre kötü bir sistem. rx570lisi 4 5 kya toplanıyor zaten

Yok hocam değiştirmenize gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan Konuk
Hocam benim attığım sistem daha iyi. Sen direk al onu fiyatı değişmeden. İleride sadece ekran kartı takıp işlemciyi satıp 5600 ya da 5600x alabilirsin veya direk işlemciyi değiştmeden de kullanabilirsin çok fark olmaz.

Kötü

Çok çok çok pahalı ve fiyatına göre kötü bir sistem. rx570lisi 4 5 kya toplanıyor zaten

Yok hocam değiştirmenize gerek yok.
İkinize de çok teşekkür ederim Orkun'un attığı apu sistemi alıcam. İlginiz için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,325
Üyeler
168,926
Son üye
Xanneyy
Top Bottom