Hayır o diğer parçalarda geçerli ekran kartlarında limit 1sadece 1500 euro ve üstü tutarlarda vekaletname alman gerekiyor noterden bir de ayda 5 tane ürün getirtme limitin var sanırım
valla baktım şimdi vekaletname ücreti ne aldığına göre değişiyor ama 250 tl den fazla bi ücret yokHayır o diğer parçalarda geçerli ekran kartlarında limit 1
Fazla para değilvalla baktım şimdi vekaletname ücreti ne aldığına göre değişiyor ama 250 TL den fazla bi ücret yok
sıkıntı yok ya 7300 e 6700 XT aldıktan sonra ne önemi varFazla para değil
Ama işin kötü kısmı uğraştırıyor.
Noterin nerede olduğuna göre değişiyor benim direk yanı başımda varsıkıntı yok ya 7300 e 6700 XT aldıktan sonra ne önemi var
şehir dışına çıkmam gerekmediği sürece bi sıkıntı yok
ne güzel , herhangi bir noter oluyorsa bizimde burda arabayla 5-10 dakika süren uzaklıkta noterler varNoterin nerede olduğuna göre değişiyor benim direk yanı başımda var
Oluyordur neden olmasınne güzel , herhangi bir noter oluyorsa bizimde burda arabayla 5-10 dakika süren uzaklıkta noterler var
bende yaşıyacağımı sanmıyorum sonuçta amazon vergi işlerini hallediyor ve aynı anda da almadım kartları sıkıntısız geçer diye düşünüyorumOluyordur neden olmasın
Gümrükte sıkıntı yaşanıyor mu bilmiyorum umarım yaşamazsınız
Hocam maşallah allah bereketinizi arttırsınbende yaşıyacağımı sanmıyorum sonuçta amazon vergi işlerini hallediyor ve aynı anda da almadım kartları sıkıntısız geçer diye düşünüyorum
teşekkür ederim umarım sıkıntı yaşamam ama bundan sonra 6000 TL ye gelen RTX 3060 var onda yaşar mıyım
valla zamanında almıştım bi gün gelir diye teslim tarihi 13 mayıs umarım oda sıkıntısız gelirHocam maşallah allah bereketinizi arttırsın
eyvallah hocam sağolun.Bize hayırlı olsun demek düşer. Gelirse güle güle kullan