KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Parası çekilmiş kargoya hazırlanıyor 
Hayırlı olsun ben de düşünüyorum 6700xt almayı fakat hiç güvenemiyorum ya.
Ben daha önce RTX 3060 aldım geldi şimdide gelecek olan bı 6700 XT bide Bı tane daha RTX 3060 varHayırlı olsun ben de düşünüyorum 6700xt almayı fakat hiç güvenemiyorum ya.
3 kartlada mining yapmak daha kârlı olmaz mı ?Alıntıyı görüntüle
bi aralar öylesine denk geldi ve sipariş verdim aslına pek bi ümidim yoktu ama bakın bugün nasıl bir mail geldi
Alıntıyı görüntüle
Teslim tarihi 15 gün geri gelmiş , eğer bi durum olursa haberdar edicem
artık 3060 ı satar 5600X , 6700 XT Dewamke
Alıntıyı görüntüle
Valla miningle falan uğraşamam bide bu kartların garantisi yok ya miningde patlarsa elimde kalır3 kartlada mining yapmak daha kârlı olmaz mı ?
Koskoca amazon kötü bir satıcı ile karşılaşmazsın bir oyuncu olarak söylüyorum rtx 3060 ı görünce ağzım sulanıyor o kadar güzel ki miningde. Lan ben ne diyom güle hüle kullanValla miningle falan uğraşamam bide bu kartların garantisi yok ya miningde patlarsa elimde kalır
Eyvallah hocam sağolunKoskoca amazon kötü bir satıcı ile karşılaşmazsın bir oyuncu olarak söylüyorum rtx 3060 ı görünce ağzım sulanıyor o kadar güzel ki miningde. Lan ben ne diyom güle hüle kullan![]()
Valla öylede benMillet sırf minig de 3060 daha iyi diye 10k para veriyor Ama 2070s Rtx 3060 içinden geçen bir kart oyun için kimse adını bile anmıyor. Bu sayede bir arkadaşım var mining mh ları araştırdığı için Rtx 3060'ı Rtx 2070s Den iyi diyor başka bir şey Demiyor.
En güzeli Misal ben Amd işlemcilerine ön yargım vardı kullanmam diyordum o ön yargımı kırdım kulllandım memmun kaldım.Valla öylede ben
Zotac RTX 3060 ı 4400 TL
Gigabyte RTX 3060 ı 6000TL ye aldım
Şimdi bunları satma vakti bide gelicek olan RX 6700 XT var onuda kullanmayi düşünüyorum
KEREM ADAM ARTIK YURT DIŞIDNAN EKRAN KARTI ALMA.(!)Alıntıyı görüntüle
bi aralar öylesine denk geldi ve sipariş verdim aslına pek bi ümidim yoktu ama bakın bugün nasıl bir mail geldi
Alıntıyı görüntüle
Teslim tarihi 15 gün geri gelmiş , eğer bi durum olursa haberdar edicem
artık 3060 ı satar 5600X , 6700 XT Dewamke
Alıntıyı görüntüle
Gigabyte taa şu ilk aldığın olan mı? Oda mı geliyor?Valla öylede ben
Zotac RTX 3060 ı 4400 TL
Gigabyte RTX 3060 ı 6000TL ye aldım
Şimdi bunları satma vakti bide gelicek olan RX 6700 XT var onuda kullanmayi düşünüyorum