Çözüldü✓ Asrock Challenger D 192 Bit RX 6700 XT 12 GB Kasma Sorunu

ETSTR

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5
Merhaba Bilgisayarımı 3 Ay Önce Hazır Olarak Aldım Bana 3 Ay Boyunca Bir Sıkıntı Yaşatmadı Dün Değil Ondan Önceki Gün Başıma Geldi Bu Olay Ekran Kartım Nerdeyse 3070 Dengi Bir Ekran Kartı
Son Zamanlarda Software'imin Güncel dahi olmasına Rağmen Gpu Kullanımım %99 eskiden bu kadar kullanmıyordu ve bir gariplik var Görev Yöneticisini Açtığımda %69 Kullanım Oluyor Amd Software : Adrenalin'de ise %99 kullanım oluyor Ben Ondan Yana Sorunum Yok Fakat Sorunum Şu
Geçen Elraenn İzlerken Gördüm Synced Diye Bir Oyun Oynuyordu Hemen İndirdim Açık Beta Sürümü Oyun Steam'den Bakabilirsiniz. Oyun İlk Gün 150 FPS ultra Ayarlarda Alıyordum. 2. Gün Güncelleme Geldi Oyuna Bi Girdim 10 FPS 5 FPS leri Görüyorum Karakteri Daha Sağa Sola Döndüremiyorum Çünkü Acayip Kasıyor. Çıktım Beta Olduğu İçindir dedim hatta Oyun Geliştiricilerine Mail Attım Dün 150 FPS oynadııgm Ultra Ayarlı Oyun Bugün Nasıl 10 FPS'e Düşebilirki. Her neyse Bugünde Dying Light 1 Oyununu İndirdim Ve Bu Oyun Çıktığı Zamandan Nerdeyse 2 Yıl Geçti Belki Daha Fazla Bilmiyorum
Aynı Mevzu Bu Oyundada Var Ultra Ayar Olarak Ayarlamış Hatta Oyun Sistemim İyi Olduğunu Bildiği İçin Otomatik Ayar Uygulamış Galiba O şekilde 30 FPS leri Gördüm Lütfen Yardım Edin. PC Bilgilerim Altta Mevcuttur.

PC :
- AMD RYZEN 5 5600X
- Asrock Challenger D 192 Bit RX 6700 XT 12 GB
- Asrock B450M STEEL LEGEND
- 8X8 16 GB RAM
- 512 GB NVMe M2-SSD

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen Bilenler Yardımcı Olsun

Ekler

• ss1.jpg
    ss1.jpg
    74.5 KB · Hit: 81
  • ss2.jpg
    ss2.jpg
    76.6 KB · Hit: 69
  • ss3.jpg
    ss3.jpg
    73.5 KB · Hit: 77
Yanlış Bilgilendirme
ekran kartın iyi değil git 4090 al

bak oraya resmi koydum resimde zaten yazıyor güncel diye başka bir şey var birden başıma geldi çünkü

internetin iyi ise sil bir daha yükle değilse oyunun dosya bütünlülüğünü kontrol ettir steama

internetin iyi ise sil bir daha yükle değilse oyunun dosya bütünlülüğünü kontrol ettir steama
Sadece O değil Stranded Deep Oyununuda Bu Sorundan Önce Yüklediğimde Akıcı Çalışıyordu Şimdi 50 60 FPS Görüyorum
Ki Monitörüm 165 HZ ViewSonic Omni

Daha Büyük Bir Sorunum Var Şu Anda Steam İ Bile Açamıyorum Büyük İhtimal Bir Virüs Var Pcmde Ondan Dolayı Mining Gibi Bir Olay Yapıyor Tam Emin Değilim Sonucunu Bulursam Burda Paylaşıcam

Ve Evet Tamda Tahmin Ettiğim Gibi Virüs Varmış Galiba MalwareBytes İle Tarattım PC Reboot Attım ve Sonuç
Oyun Açıkken Bile %97 Kullanım Ve Ultra Ayarlarda 220 FPS

Ekler

• ss4.jpg
    ss4.jpg
    24.3 KB · Hit: 70
  • ss5.jpg
    ss5.jpg
    45 KB · Hit: 68
  • ss6.jpg
    ss6.jpg
    48.6 KB · Hit: 68
Son düzenleme: