749,00 ₺ Machenike K1 kablolu Türkçe Q Gaming klavye alınır mı?

Machenike’nin Gank iş birliğiyle Türkiye pazarına girmesiyle birlikte oyuncuların beklentilerini hızlıca anlayıp Türkçe klavye üretmeleri ve diğer modelleri de Türkçe olarak sunacaklarını açıklamaları gerçekten sevindirici. Ülkemizde İngilizce tuş dizilimine sahip klavyeler çok fazla tercih edilmiyor bu yüzden geç de olsa böyle bir adım atmış olmaları olumlu bir gelişme. K1 modeli ise 749 TL’lik ön sipariş fiyatı, RGB aydınlatmalı şık tasarımı ve sessiz tuş yapısıyla hem günlük kullanım hem de oyun için gayet konforlu görünüyor. Diğer klavye modelleriyle kıyaslandığında, fiyat-performans açısından oldukça dengeli bir alternatif olmuş. Ayrıca özellikle Scyrox’ta gördüğüm kadarıyla, fiyatlandırma konusunda rakiplerine göre daha uygun olmaları da dikkat çekici. Açıkçası “bugüne kadar kazıklanmışız” hissini yaşatmadı desem yalan olur.

750 TL'ye uygun duruyor hocam, ben daha çok mekanik klavye hastasıyım ama bu fiyat bandına alınabilecek en iyi klavyelerden gibi duruyor. Alırsan deneyimlerini yazar mısın?

Aynı klavyeyi kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım oldukça güzel çalışıyor. Fakat, numlock tuş setinin olmaması kötü :cry: şimdi alma şansım olsa aşağıda klavyeyi tercih ederdim...

Aynı klavyeyi kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım oldukça güzel çalışıyor. Fakat, numlock tuş setinin olmaması kötü :cry: şimdi alma şansım olsa aşağıda klavyeyi tercih ederdim...

alışınca numlocka gerek kalmıyor. ben yüzde60 klavye kullanıyorum. yön tuşlarını bile aramıyorum artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

linkte attığın kalvyede güzelmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri