Gamegaraj falan güvenmiyomSlayer 4 4070 bakabilirsin.
32 gb ram istiyom be kralAsus istersen
Omen istersenAsus Rog Strix G16 G614JI-N3187 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus Rog Strix G16 G614JI-N3187 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16tinyurl.com
Yerinizde olsam omenı alırdım cok güzel cihaz 8845hs ısınmıyor zaten cihazın soğutmasıda iyi ve 240hz 3 ms ekranı var rogunsa 165 hz 7 ms
Oooo omen baya ıyıAsus istersen
Omen istersenAsus Rog Strix G16 G614JI-N3187 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Yerinizde olsam omenı alırdım cok güzel cihaz 8845hs ısınmıyor zaten cihazın soğutmasıda iyi ve 240hz 3 ms ekranı var rogunsa 165 hz 7 ms
Evet zaten bana kalcak olursa o rog omenla yarışamaz bile bu bütçelerde alınabilcek en güzel cihaz bu omen32 gb ram istiyom be kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oooo omen baya ıyı
Vp bilişim kim?Asus istersen
75 lik Omen ıstesem nasıl bir şey önerirsinEvet zaten bana kalcak olursa o rog omenla yarışamaz bile bu bütçelerde alınabilcek en güzel cihaz bu omen
Kendisi güvenilir hp yetkili satıcılarından bildiğim kadarıyla geçen hafta arkadaşım aldı tavsiyemle bu omendan hiç bir sıkıntısız kullanmakta kendisi şuanVp bilişim kim?
75k bütçede çok komik bir şekilde cihaz yok bir tane vector var ama paneli 30klık laptop paneli koymuslar dalga geçer gibi onuda önermem çamur gibi ekranı var ya bütçeyi 100kya cıkarıcaksınız yada bu omenı alın geçin paranızda cebinize kalır fazladan çünkü gerçekten 75kda önerilcek cihaz yokVp bilişim kim?
75 lik Omen ıstesem nasıl bir şey önerirsin
Dostum peki bu cihaz Gta 6 oynatır mı ve 75.000₺ ye önerebileceğin bir cihaz varmı gene bu şekilde kaliteliKendisi güvenilir hp yetkili satıcılarından bildiğim kadarıyla geçen hafta arkadaşım aldı tavsiyemle bu omendan hiç bir sıkıntısız kullanmakta kendisi şuan
75k bütçede çok komik bir şekilde cihaz yok bir tane vector var ama paneli 30klık laptop paneli koymuslar dalga geçer gibi onuda önermem çamur gibi ekranı var ya bütçeyi 100kya cıkarıcaksınız yada bu omenı alın geçin paranızda cebinize kalır fazladan çünkü gerçekten 75kda önerilcek cihaz yok
Dostum peki bu cihaz Gta 6 oynatır mı ve 75.000₺ ye önerebileceğin bir cihaz varmı gene bu şekildeKendisi güvenilir hp yetkili satıcılarından bildiğim kadarıyla geçen hafta arkadaşım aldı tavsiyemle bu omendan hiç bir sıkıntısız kullanmakta kendisi şuan
75k bütçede çok komik bir şekilde cihaz yok bir tane vector var ama paneli 30klık laptop paneli koymuslar dalga geçer gibi onuda önermem çamur gibi ekranı var ya bütçeyi 100kya cıkarıcaksınız yada bu omenı alın geçin paranızda cebinize kalır fazladan çünkü gerçekten 75kda önerilcek cihaz yok
Aynen öyle o vektörü alacaktım işte ama almadım bide şey soracam bunun paneli güzel demi vectora göre?Kendisi güvenilir hp yetkili satıcılarından bildiğim kadarıyla geçen hafta arkadaşım aldı tavsiyemle bu omendan hiç bir sıkıntısız kullanmakta kendisi şuan
Benim arkadaşta asus rog var adam renk de renk ekran da ekran diyor öyle yanında sırıtmayız demi :dDostum peki bu cihaz Gta 6 oynatır mı ve 75.000₺ ye önerebileceğin bir cihaz varmı gene bu şekilde kaliteli
Dostum peki bu cihaz Gta 6 oynatır mı ve 75.000₺ ye önerebileceğin bir cihaz varmı gene bu şekilde
Aynen öyle o vektörü alacaktım işte ama almadım bide şey soracam bunun paneli güzel demi vectora göre?
Paneli çok kaliteli 240hz 3 ms %100 srgb zaten bu panelin bir üstü miniled ve oledler diye biliyorum arkadaşının rogu +100k bir model değilse zaten oled olma şansı yok %100 srgbdir diye düşünüyorum bu durumda hiç bir fark göremezsinizDostum peki bu cihaz Gta 6 oynatır mı ve 75.000₺ ye önerebileceğin bir cihaz varmı gene bu şekilde kaliteli
Dostum peki bu cihaz Gta 6 oynatır mı ve 75.000₺ ye önerebileceğin bir cihaz varmı gene bu şekilde
Aynen öyle o vektörü alacaktım işte ama almadım bide şey soracam bunun paneli güzel demi vectora göre?
Benim arkadaşta asus rog var adam renk de renk ekran da ekran diyor öyle yanında sırıtmayız demi :d
Rtx 4050Paneli çok kaliteli 240hz 3 ms %100 srgb zaten bu panelin bir üstü miniled ve oledler diye biliyorum arkadaşının rogu +100k bir model değilse zaten oled olma şansı yok %100 srgbdir diye düşünüyorum bu durumda hiç bir fark göremezsiniz
Gta 6 oynatır mı bu laptop kralPaneli çok kaliteli 240hz 3 ms %100 srgb zaten bu panelin bir üstü miniled ve oledler diye biliyorum arkadaşının rogu +100k bir model değilse zaten oled olma şansı yok %100 srgbdir diye düşünüyorum bu durumda hiç bir fark göremezsiniz
Oynatır tabii ki kanka bu cihazın 6-7 sene oynatamıyacağı oyun cıkmazRtx 4050
Gta 6 oynatır mı bu laptop kral
Ağa problem biliyon mu şimdi bizimkiler hep VatanVATAVATANDIDIDIDIDI cılar yani vatan da vatan diyorlar bunu alacağım amaOynatır tabii ki kanka bu cihazın 6-7 sene oynatamıyacağı oyun cıkmaz