JackRyan
80+ Silver
Güzel indirim . Renkleri memnun etmeyebilir.
Grundig alırsan normal çamur gibi görüntüsü var ve eskiden sudan ucuzdu işletmeler de hep bu çamur gibi tvler oluyordu şimdi kendini bir şey sanmış fiyata bak Samsung Philips ve LG son çıkanları görüntü kalitesi çok iyi. Ekran büyük olsa bile görüntü bozulmuyor bu markalar da tabii Vestel filan da aynı şekilde bozulma olmayabilir ama ben Samsung cristal TV leri seviyorum.Hocam 55" de bile 4K 43" deki kadar iyi olmuyor. Biliyorum ekran büyüdükçe inç başına düşen piksel sayısı azalıyor dolayısıyla 43" Tv ile 70" tvnin görüntü kalitesi bir olmuyor. Yüksek inç tv alıpta 4K almak bence mantıksız geliyor.
Grundig alırsan normal çamur gibi görüntüsü var ve eskiden sudan ucuzdu işletmeler de hep bu çamur gibi tvler oluyordu şimdi kendini bir şey sanmış fiyata bak Samsung Philips ve LG son çıkanları görüntü kalitesi çok iyi. Ekran büyük olsa bile görüntü bozulmuyor bu markalar da tabii Vestel filan da aynı şekilde bozulma olmayabilir ama ben Samsung cristal TV leri seviyorum.
Samsung 55" cristal olanı var bende ışık sızması yok ama onun 3 4 alt versiyonu 4k olanı var görüntü 55" kadar berrak değil ve ışık sızması oluyor. Yani boyut arttıkça görüntü bozulması lazımdı ama tam tersi görüntü 55" de daha güzel çünkü teknoloji farkı var ışık sızması da modelden modele değişiyor bu yüzden TV alırken bütçeniz kadar verim alıyorsunuz. Philips en son çıkanları çok güzel ışık sızması görmedim hiç.Philips 55PUS8007 modelini aldım yakın zamanda Işık sızması haricinde görüntüsü güzel evet. Işık sızması akşam saatlerinde filmlerde can sıkıyor. Heleki Netflix Gibi uygulamalardan film izlendiğinde alt ve üst tarafta siyah bar olması kadar iğrenç bir durum yok. Keşke görüntü formatı düzenleme şansımız olsa. Araştırdığımda bunun düzeltme şansı yok denilmiş netflix tarafında. Işık sızması özellikle siyah barda gözüküyor.
uzaktan izlemek için alınır bence.Hocam 55" de bile 4K 43" deki kadar iyi olmuyor. Biliyorum ekran büyüdükçe inç başına düşen piksel sayısı azalıyor dolayısıyla 43" Tv ile 70" tvnin görüntü kalitesi bir olmuyor. Yüksek inç tv alıpta 4K almak bence mantıksız geliyor.
E tabii ki uzaktan pikseller belli olmayacağı için net bir görüntü olur.uzaktan izlemek için alınır bence.
Ne kadar büyüdükçe o kadar uzaklaşman gerekiyor o yüzdenHocam 55" de bile 4K 43" deki kadar iyi olmuyor. Biliyorum ekran büyüdükçe inç başına düşen piksel sayısı azalıyor dolayısıyla 43" Tv ile 70" tvnin görüntü kalitesi bir olmuyor. Yüksek inç tv alıpta 4K almak bence mantıksız geliyor.