Neler Yeni

🔥İndirim 75" Grundig 4K Google TV 28,499₺🔥

Aykut D.

80+ Gold

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Hocam 55" de bile 4K 43" deki kadar iyi olmuyor. Biliyorum ekran büyüdükçe inç başına düşen piksel sayısı azalıyor dolayısıyla 43" Tv ile 70" tvnin görüntü kalitesi bir olmuyor. Yüksek inç tv alıpta 4K almak bence mantıksız geliyor.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Selim
Hocam 55" de bile 4K 43" deki kadar iyi olmuyor. Biliyorum ekran büyüdükçe inç başına düşen piksel sayısı azalıyor dolayısıyla 43" Tv ile 70" tvnin görüntü kalitesi bir olmuyor. Yüksek inç tv alıpta 4K almak bence mantıksız geliyor.
Grundig alırsan normal 👍 çamur gibi görüntüsü var ve eskiden sudan ucuzdu işletmeler de hep bu çamur gibi tvler oluyordu şimdi kendini bir şey sanmış fiyata bak 🌚 Samsung Philips ve LG son çıkanları görüntü kalitesi çok iyi. Ekran büyük olsa bile görüntü bozulmuyor bu markalar da tabii Vestel filan da aynı şekilde bozulma olmayabilir ama ben Samsung cristal TV leri seviyorum.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Philips 55PUS8007 modelini aldım yakın zamanda Işık sızması haricinde görüntüsü güzel evet. Işık sızması akşam saatlerinde filmlerde can sıkıyor. Heleki Netflix Gibi uygulamalardan film izlendiğinde alt ve üst tarafta siyah bar olması kadar iğrenç bir durum yok. Keşke görüntü formatı düzenleme şansımız olsa. Araştırdığımda bunun düzeltme şansı yok denilmiş netflix tarafında. Işık sızması özellikle siyah barda gözüküyor.
Grundig alırsan normal 👍 çamur gibi görüntüsü var ve eskiden sudan ucuzdu işletmeler de hep bu çamur gibi tvler oluyordu şimdi kendini bir şey sanmış fiyata bak 🌚 Samsung Philips ve LG son çıkanları görüntü kalitesi çok iyi. Ekran büyük olsa bile görüntü bozulmuyor bu markalar da tabii Vestel filan da aynı şekilde bozulma olmayabilir ama ben Samsung cristal TV leri seviyorum.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Selim
Philips 55PUS8007 modelini aldım yakın zamanda Işık sızması haricinde görüntüsü güzel evet. Işık sızması akşam saatlerinde filmlerde can sıkıyor. Heleki Netflix Gibi uygulamalardan film izlendiğinde alt ve üst tarafta siyah bar olması kadar iğrenç bir durum yok. Keşke görüntü formatı düzenleme şansımız olsa. Araştırdığımda bunun düzeltme şansı yok denilmiş netflix tarafında. Işık sızması özellikle siyah barda gözüküyor.
Samsung 55" cristal olanı var bende ışık sızması yok ama onun 3 4 alt versiyonu 4k olanı var görüntü 55" kadar berrak değil ve ışık sızması oluyor. Yani boyut arttıkça görüntü bozulması lazımdı ama tam tersi görüntü 55" de daha güzel çünkü teknoloji farkı var 👍 ışık sızması da modelden modele değişiyor bu yüzden TV alırken bütçeniz kadar verim alıyorsunuz. Philips en son çıkanları çok güzel ışık sızması görmedim hiç.

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Ozan
Grundig, Arçelik televizyonlarında hangi paneli kullandıklarını paylaşmıyor

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Normalde tv konularına girmem ama başlığı gördüm geldim bu cihazı ev arkadaşımın abisi ps5 ve netflix takılmak için evine almış ama hiçbir şekilde memnun kalmayıp iade etmiş. Geçen günlerde konuşmuştuk aklımda kalmış cihaz. Nedeni renkler ona ilgi çekici gelmemiş bu fiyata. O kadar biliyorum ben öyle bi dip not geçeyim dedim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
uzaktan izlemek için alınır bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,073
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom