Bende çıkartmak istiyorum da monitörü 90 hz ye falan şimdi çıkarttığım da siyah ekran olursa geri nasıl düşüreceğimi bulamadım yoksa deneye deneye arttırılır.Arkadaşlar birkaç aya 75HZ monitör alacağım. Bunu kaç HZ e çıkartabilirim? bilen, yapan varmı?
Test edilebiliyor yani NVİDİA ise ekran kartın şu videodaki şeyleri deneBende çıkartmak istiyorum da monitörü 90 hz ye falan şimdi çıkarttığım da siyah ekran olursa geri nasıl düşüreceğimi bulamadım yoksa deneye deneye arttırılır.
Evet.Çıkartılabiliyor mu?
Hocam bu videoda olanları yapsam bi 80 85 HZ görürmüyüm?Sağlıklı bir şey olduğunu sanmıyorum, bazı monitörler de OC yapmak mümkün oluyo ama en az 144 lük oluyor onlar.
Bence çokta kurcalamamak lazım.
rx570 ama nasıl oc yapacağımı biliyorum tek bilmediğim kısım kaldırmadı mesele 90 hz yi ekran siyah oldu nasıl 89 a düşürücem.Test edilebiliyor yani NVİDİA ise ekran kartın şu videodaki şeyleri dene
Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu videoda olanları yapsam bi 80 85 HZ görürmüyüm?
Monitör OC pek de sağlıklı değil. İleride sorun çıkarsa geri dönüşü olmaz, 75 Hz kullanmaya devam edin derim.
Neden ömrü kısalsın ki? Zarar vermedikçe bir sıkıntı yok. Ayrıca bir risk olsa Recep Bey bahsederdi diye düşünüyorum.Monitöre OC yapmak riskli bir iş. RAM OC'sine benzemiyor. Bence hiç Hz yükseltme işlemini yapmayın, hem ömrünü azaltırsınız, hem de abartırsanız monitör arıza çıkartabilir.
Kaliteli panel olduktan sonra bir sıkıntı yok. Recep beyin kullandığı monitörün panel kaliteli. Tabii, giriş seviyesi bir monitör alırsan sorun yaşama ihtimalin yüksek.Neden ömrü kısalsın ki? Zarar vermedikçe bir sıkıntı yok. Ayrıca bir risk olsa Recep Bey bahsederdi diye düşünüyorum.