Sahibinden sıfır aula al.2K bütçem var beyaz olursa iyi olur.
aula f75in adı dışındaki özelliklerini yazmışsın hocam soru sormana gerek yok aslında2K bütçem var beyaz olursa iyi olur.
Hocam şehir dışı çoğu kargoyla pek uğraşmak istemiyorum.Sahibinden sıfır aula al.
hocam temuda 500 tl (vergilerle 1000) fiyatında aula f75 klavye vardı keşke onu alsaydınız çok iyi klavye.2K bütçem var beyaz olursa iyi olur.
Hocam kaçırdım malesef. Hoşuma gidiyordu 2k ya koysalar alıcamda ikinci el piyasasıyla uğraşmak istemiyorum. Temu da bildiğiniz güzel bir şey varmı?hocam temuda 500 tl (vergilerle 1000) fiyatında aula f75 klavye vardı keşke onu alsaydınız çok iyi klavye.
hocam artık temuda öyle güzel klavye yok isterseniz yurtiçinden bakabilirsinizHocam kaçırdım malesef. Hoşuma gidiyordu 2k ya koysalar alıcamda ikinci el piyasasıyla uğraşmak istemiyorum. Temu da bildiğiniz güzel bir şey varmı?
1700 3 gün önce faceden aldımHocam kaçırdım malesef. Hoşuma gidiyordu 2k ya koysalar alıcamda ikinci el piyasasıyla uğraşmak istemiyorum. Temu da bildiğiniz güzel bir şey varmı?