Neler Yeni

%75 klavye önerisi yapar mısınız

Klavye önerisi

• Klavye..

• Custom klavye

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Alıntıyı görüntüle

Aynı mantık zaten. Hall effect klavyelerin hepsinin görev ve çalışma mantığı aynı.
şimdi bahsettiğin klavye’ye baktım youtube’dan ama sesi az önce konuyu açan arkadaşa önerdiğin klavyenin sesinden bile daha kötü, bu kadar para verecek olsamr klavyenin her yönden içime sinmesini isterdim herhalde .

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,985
İsim
yusuf ecer
Nasıl ya apex pro’da hotswap yok mu?

Bahsettiğiniz klavye wraitsportsta vardı bakmıştım, şimdi tekrar baktım 5.700₺’ye geliyormuş o kadar çıkamam maalesef. Manyetik switchler bu piyasada bulunan speed silver, veya sesinden dolayı duyduğum akko cream yellow serisinden daha mı iyi. Gecikmeleri falan daha da iyi sanırım.

Apez pro’da omni switch basım mesafesi ayarlanıyor ama bu bahsettiğiniz klavyede daha kaliteli bi ayarlama diyorsunuz. Düşündürttü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akko’da bi tuş bozuldu diyelim. 20-30₺’ye takar geçersiniz diyorsunuz ama manyetik özelliği son buluyor değil mi?
Hayır. 45 adet manyetik switchin ücreti 20-23usd aralığında. Al boz boz tak :D

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Hayır. 45 adet manyetik switchin ücreti 20-23usd aralığında. Al boz boz tak :D
Manyetik switch ücreti öyleyse tamam 😃

Manyetik switchli ama sesi o attığınız videodaki gibi thock ses olan bir klavye custom yapamıyor muyuz ya? Madem her şey yapılıyor bu olmuyor mu 😄😄

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,985
İsim
yusuf ecer

Manyetik switchli ama sesi o attığınız videodaki gibi thock ses olan bir klavye custom yapamıyor muyuz ya? Madem her şey yapılıyor bu olmuyor mu 😄😄
O sese en yakın klavye benim aldığım m1he.
Manyetik olmayan switchlerde daha iyi ses alınıyor tabi.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
O sese en yakın klavye benim aldığım m1he.
Manyetik olmayan switchlerde daha iyi ses alınıyor tabi.
Sizin önerdiğiniz akko’nun fiyatı nedir ? Siz sanki bana önceden onu atmıştınız ve o link wraithesportstan değildi yabancı sitedeydi. Ne kadara patlar o bize? Manyetik switch olmasa en thock sesli en düşük gecikmeli, güzel görüntülü, olursa kablosuz ne yaparız.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,985
İsim
yusuf ecer
Sizin önerdiğiniz akko’nun fiyatı nedir ? Siz sanki bana önceden onu atmıştınız ve o link wraithesportstan değildi yabancı sitedeydi. Ne kadara patlar o bize? Manyetik switch olmasa en thock sesli en düşük gecikmeli, güzel görüntülü, olursa kablosuz ne yaparız.
Manyetik switch zorunlu değilse şuan monsgeek m3 toplamak 4k civarı yapıyor,şuan indirimde hem qmk desteği var hem de mükemmel bir kasa. Manyetik switchli akkoda 4200-4500 aralığında oluyor kargo vergi dahil.

bu da ses testi.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Manyetik switch zorunlu değilse şuan monsgeek m3 toplamak 4k civarı yapıyor,şuan indirimde hem qmk desteği var hem de mükemmel bir kasa. Manyetik switchli akkoda 4200-4500 aralığında oluyor kargo vergi dahil.
bu bütçelerde monsgeek m3. qmk nedir bilmiyorum. Manyetik switchli de akko önerdiğin var, anladım. İlla custom olmayacaksa da apex pro var. Ama Yazılım dışında gecikme tarafında apex ile akko benzer. Çok kafa karıştırıcı yarın düşünürüm. Önce sistemi alayım çevre birimleri düşündüğümde seni etkileyeceğim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,985
İsim
yusuf ecer
bu bütçelerde monsgeek m3. qmk nedir bilmiyorum. Manyetik switchli de akko önerdiğin var, anladım. İlla custom olmayacaksa da apex pro var. Ama Yazılım dışında gecikme tarafında apex ile akko benzer. Çok kafa karıştırıcı yarın düşünürüm. Önce sistemi alayım çevre birimleri düşündüğümde seni etkileyeceğim
Tabi istediğin, merak ettiğin bir şey olursa etiketleyebilirsin.

'Roxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Enes
Top Bottom