Neler Yeni

%75 klavye önerisi yapar mısınız

Klavye önerisi

• Klavye..

• Custom klavye

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,987
İsim
yusuf ecer
hocam benim aklımı karıştıran tek şey bu oldu. bu fiyata alınmaz dedi siz ne düşünüyorsunuz
QCsi muamma ürün, aşırı yüksek fiyatı öyle bir klavyeye göre. Epomakerin da garanti servisi yok gibi düşünebilirsin. Tercih edilmesindeki tek sebep türkiyede başka ürün bulamamaktı ki artık whatgeek-akkogearde çok daha iyi seçenekler var. O paraya ne canavarlar toplanıyo :D 2400üstü vermem ona.

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
%60 olurmu

MAGIC-REFINER RK68 60% Oyuncu Klavyesi, 68 Tuşlu Kompakt Kablosuz Mekanik Oyun Klavyesi, 2.4Ghz/Bluetooth 5.0 Çift Mod, Hot Swappable Kırmızı Anahtar, 2'si 1 Arada Alıcı, PC/MAC/Akıllı Telefon/Tablet https://amzn.eu/d/iV6twmW

Kendi kullandığım Bi klavye gayet memnunum

Hieykiean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hakan
QCsi muamma ürün, aşırı yüksek fiyatı öyle bir klavyeye göre. Epomakerin da garanti servisi yok gibi düşünebilirsin. Tercih edilmesindeki tek sebep türkiyede başka ürün bulamamaktı ki artık whatgeek-akkogearde çok daha iyi seçenekler var. O paraya ne canavarlar toplanıyo :D 2400üstü vermem ona.
Hocam öncelikle teşekkür ederim th80 pro alacaktım fakat sonradan fikrimi değiştirdiniz söylediğiniz gibi custom klavye alacağım

Hieykiean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hakan
Hocam kusura bakmayın fazla darladım ama acaba hangi banka ile almak daha mantıklı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,987
İsim
yusuf ecer
Hocam kusura bakmayın fazla darladım ama acaba hangi banka ile almak daha mantıklı
En düşük dolar kuru enparada sonra yapıkredideydi sanırım. En az komisyonu onlar koyuyor.

Alim07600

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alim Barış Uysal
Hocam verdiğiniz switchler ile bu ses performansını kesin alır mıyız? Birde nasıl buna uygun keycap bulurum ne yazmam gerek yardımcı olabilir misiniz

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Bora
A..a.u...F..7 neyse söylemicem

Alim07600

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alim Barış Uysal

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Muhammed efe
%75 klavye almak istiyorum bütçe 2000-2500 civarı çok üstüne çıkmayın lütfen sadece FPS oyunları oynuyorum bu yüzden switchleri hızlı olmalı custom olup olmaması önemli değil sağlam bir şey olsa yeter gecikme hızı 1 ms altında olursa güzel olur olmazsa 1 ms kafi @MuratTheFounderOfGariban @SneeX
Kanka 1ms için senin ürünü kablolu kullanman lazım. Kablolu dışında hiçbir klavye kablosuz 1ms vermez %98.

Top Bottom