İyi bir klavyedir. Alınır ama ben 1500 TL bütçede az daha arttırıp bunu alırdımBöyle bir klavye var nedir ne değildir bi bilgim yok bilgisi olan var mı?
evet güzel fakat klavyenin rengi de önemli sonucta ful donanım olarak bakamam benım attıgım klavyenin switchleri hangi marka bi bilgin var mı?İyi bir klavyedir. Alınır ama ben 1500 TL bütçede az daha arttırıp bunu alırdım
RK61 de RK nın kendi switchi var. Kaliteli bir switch.evet güzel fakat klavyenin rengi de önemli sonucta ful donanım olarak bakamam benım attıgım klavyenin switchleri hangi marka bi bilgin var mı?
hocam evet ama bana hitap etmıyor klavyenin rengi baska alternatif var mı?red switch tam boyutta olabilirRK61 de RK nın kendi switchi var. Kaliteli bir switch.
Ama akko switch ve kasa olarak parçalar söylyim.
Bütçe arttırırsan kuponla beraber 1800 e falan gehocam evet ama bana hitap etmıyor klavyenin rengi baska alternatif var mı?red switch tam bo
hocam sanırım blue switch yazmıyor switch rengi bende veya otomatik sayfa çevirisi oldugundan gözükmüyor bilmiyorumBütçe arttırırsan kuponla beraber 1800 e falan ge
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akko nün kendi SWİTCHİ olan Creamy Yellow seorch kullanıyor. Red den daha iyi bir switch.hocam sanırım blue switch yazmıyor switch rengi bende veya otomatik sayfa çevirisi oldugundan gözükmüyor bilmiyorum
Cherry diyor?Akko nün kendi SWİTCHİ olan Creamy Yellow seorch kullanıyor. Red den daha iyi bir switch.
Benim attığım akko dan bahsediyorum. Ayr9ca Akko klavyeleri de kendi switchleri hariç switch kullanmıyorCherry diyor?
Türkçe olunca krem sarı yazını fark etmemişim, direkt renk sandım ben.Benim attığım akko dan bahsediyorum. Ayr9ca Akko klavyeleri de kendi switchleri hariç switch kullanmıyor
Alıntıyı görüntüle