Öneri %75 klavye tavsiyesi

Gloxy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Bütçe
3000
İyi akşamlar forum.
Klavye'ye ihtiyacım var. Yerim kısıtlı olması sebebiyle ve numlock kullanmadığım için %75 tercih ediyorum. Tercihim ikonikleşmiş marka almakta çünkü şuan ki klavyem olan ajazz daha 1 yılını doldumadan çoğu tuşun switchi öldü. Bir kaç defa kutuda gelen yedek tuşlarla değiştirdim hotswap olduğu için fakat şuan onlarda bitti bazı tuşlar 2 kere basıyor bazı tuşlar hiç yazmıyor artık iyice bezdirdi. O yüzden ikonik markalar ilk tercihim (razer, stellseries, corsair, msi, asus vs.) Bütçem 2.5-3k arası switch çok önemli değil ama kırmızıdan memnunum önerilerinizi bekliyorum

yedek switch satın alıp değiştir illa yeni klavye istiyorsan

yedek switch satın alıp değiştir illa yeni klavye istiyorsan
Hocam yedek switch düşündümde galiba anakartta sıkıntısı var r tuşunda. Sağlam switchle denememe rağmen patlak. Ayrıca bu attığınız epomaker çok hoş ama yine bu marka gibi sıkıntı yaşamak istemiyorum çekincem bu yüzden

Hocam yedek switch düşündümde galiba anakartta sıkıntısı var r tuşunda. Sağlam switchle denememe rağmen patlak. Ayrıca bu attığınız epomaker çok hoş ama yine bu marka gibi sıkıntı yaşamak istemiyorum çekincem bu yüzden
bu tür olaylar her klavyede olur garantiye gönderdin mi

Bu bütçelerde bahsettiğim markaları bulamaz mıyım hocam aksi halde epomaker alacağım sanırım

Gaming gen'de varmış, 200 lira fark var ama daha sağlam olmaz mı hocam garanti açısından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,354
Üyeler
184,927
Son üye
fatih0660
Geri