Akıllı fan sistemini bilmiyorum ama 200W'a kadar 10 DB gibi aşırı düşük bir ses çıkarıyor.
Diğer güç kaynaklarına göre pek eksisini göremedim, sadece Hold-up Time olarak düşük ama incelemesine baktığım PSU High Power 750W Gold değil bir alt modeli, yani High Power 750W Gold'dan bir tık daha kötü olması olağan. High Power 750W Gold'da Hold-up Time süresinin normal olacağını düşünüyorum.
3.3V'da ani akım verilince 3.3V voltajı 3.1V'a düşmüş ama bu durum bence büyük bir eksi değil. Zaten gerekli korumalar var ve o testler özel olarak ani akım olsun diye yapılıyor. Standart kullanımda böyle sorunlar olmaz.
GF1 Hold-Up Time olarak da iyi, kapasitör olarak da iyi. %110 yükte 2 mV daha az dalgalanma olmuş. Ayrıca GF1 3.3V'da ani akım testini geçebilmiş.
GF1 daha kaliteli bir model ama High Power 750W Gold'da çok kaliteli bir PSU.
https://www.techpowerup.com/review/chieftec-polaris-psu-750-w/ Bu PSU High Power 750W Gold'un etitet basılmış hâli, High Power 750W Gold bundan daha iyi olur muhtemelen.
The Thermaltake Toughpower GF1 ARGB is the ideal PSU for users fancying lots of RGB lighting options. On top of that, its performance is great, and it comes with lots of cables and connectors for a potent gaming system. The only downsides are its increased noise output under harsh operating...
www.techpowerup.com
Ayrıca kaynakta eksi olarak ''Düşük garanti(2 yıl)'' yazılmış ama High Power 750W Gold modelinde 10 yıl garanti vardı sanırsam.