Neler Yeni

Android 750 TL bütçeye 2. el telefon önerisi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,597
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bu devirde gayet normal bence ben lise birde almıştım ilk telefonumu samsung s3 vardı o zaman 5 yıl boyunca bozulana kadar kullandım
Aslında normal olmamalı işte demek istediğim o ben ilk kendime ait telefonumu 17 yaşında almıştım onun harici kalan telefonlarımı hep ailem almıştı (14-15 yaşında ilk kendime ait telefonum olmuştu) onun harici bir yere gideceksem yanıma veriyorlardı

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Kerem Eldes
Bencede telefon sahibi olmak için biraz küçük bir yaş 14 hadi 15 yaşını bekle derim. oyun oynamak için alıcaksın da dersleri saldınmı onuda elinden alırlar. paran boşa gitmiş olur.
Ya çok saçma buluyorum bu düşünceyi, 21 yaşındayım hani 3-5-7 yaşındaki çocuğun telefonu olmasın bence de ama artık telefon biraz ihtiyaç. 11-12'den sonra kötü de olsa bi telefon lazım, ki kardeşimiz gidip iphone 16 almaya çalışmıyor kendine sadece hobisine yetecek bir şey arıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında normal olmamalı işte demek istediğim o ben ilk kendime ait telefonumu 17 yaşında almıştım onun harici kalan telefonlarımı hep ailem almıştı (14-15 yaşında ilk kendime ait telefonum olmuştu) onun harici bir yere gideceksem yanıma veriyorlardı
Yani ailesi sıkıntı çıkarıyorsa yapacak bir şey yok, kendi biriktirdiğiyle bir şey almak istiyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,597
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ya çok saçma buluyorum bu düşünceyi, 21 yaşındayım hani 3-5-7 yaşındaki çocuğun telefonu olmasın bence de ama artık telefon biraz ihtiyaç. 11-12'den sonra kötü de olsa bi telefon lazım, ki kardeşimiz gidip iphone 16 almaya çalışmıyor kendine sadece hobisine yetecek bir şey arıyor.
Hocam hobisi eğer eğitimini etkileyecekse ailesine danışmadan almasın illaki telefonu olucak ama 13 değil hiç yoktan 14 yaşını beklesin '' kendisine ait telefonu olması için'' telefonu hiç olmasın falan demiyorum benimde bir yere giderken falan yanıma telefon veriyorlardı o yaşlarda ama kendime ait telefonum 15 yaşında oldu benim ki ben sonraki ay 18'i dolduracağım

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Gökhan
kral ben ortaokulda nokia kullanırken çoğu arkadaşımda iphone yada samsung vardı gene de pek eksikliğini hissetmemiştim. liseye geçince iyi bir yer kazanınca o zaman istemiştim direk almışlardı liseye geçince de zaten 14-15 yaşlarında oluyorsun o zaman da alınmasında bi sakınca yok bence. bir de şuandaki durum 10 yıl öncesiyle bir değil ki artık çoğu şeyi sadece internetten yapabiliyorsun.
bir şey daha eklemek isterim ben öyle elimde tabletle vs büyümedim tabii ki öyle bir yoktu çünkü telefondan da oyun pek oynamıyorum bilgisayardan oynamak varken. ben o ara telefonu daha çok anime izlemek için kullanıyordum. ingilizce altyazılıydı hepsi bu sayede ingilizce dağarcığım baya gelişmişti

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,969
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom