🔥İndirim 750 TL Çek 500 TL ( Kasım Geçerli)

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,142
Bu kuponlar sepette indirim olan ürünlere uygulanmıyor. Uygularsanız sepette indirim gidiyor. O yüzden çoğu iyi fiyattan faydalanamıyorsunuz, bilginiz olsun dostlar.
Evet çek diye satılmasınn yanıltıcı olduğunu düşünüyorum bakalım ceza yerler bundan ötürü muhtemelen çünkü hediye çeki diye satıyorlar ama indirim kuponu kodu geliyor

ayrıca pazaramada satılan düzgün bir şey yok

Evet çek diye satılmasınn yanıltıcı olduğunu düşünüyorum bakalım ceza yerler bundan ötürü muhtemelen çünkü hediye çeki diye satıyorlar ama indirim kuponu kodu geliyor

Birde indirimli üründe büyük ihtimalle 750 tl tam yansımayacak çek değilde kupon olarak verirse indirimi kaldırıp kuponu kullandıracak

Geçen gün banka puanı, hediye çeki vs. derken 1300 TL'lik bir ürünü ucuza alma şansım oldu. Zar zor JBL Hoparlör buldum da onu aldım. Ürün çeşitliliği çok az, birde bu indirim gitme olayı olunca ürün kalmıyor.

Şöyle bir sıkıntı var bu kuponda.
Örneğin 300tl lik ürünü satıcı 750 girdi üstünü çizdi indirim yaptı 300TL.
Bu kuponu ile üstteki ürünü alırsan 750TL oluyor ürün. Tüm kupon gidiyor. 300TL'lik ürüne 500TL vermiş oluyorsun.

ben sadece altınbaş çay alıyorum oradan :D daha uyguna geliyor

Bu kuponlar sepette indirim olan ürünlere uygulanmıyor. Uygularsanız sepette indirim gidiyor. O yüzden çoğu iyi fiyattan faydalanamıyorsunuz, bilginiz olsun dostlar.

Pazarama'nın en uyuz olduğum yanı bu. Her ürün sepette indirimli olduğundan zaten kuponu kullanınca direkt kuponu p*ç eden fiyata yükseliyor ürün..

Pazarama'nın en uyuz olduğum yanı bu. Her ürün sepette indirimli olduğundan zaten kuponu kullanınca direkt kuponu p*ç eden fiyata yükseliyor ürün..
zaten böyle yaparak kendi topuğuna sıkıyor n11 de aynı şekilde. verme hiç kupon daha iyi :D o değil ben bu ürünü sepete ekliyorum sepette indirmiyor ?

Geri