Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,928
10 dk sonra da gelebilir 1 saat sonra da. Mesaj olarak gelecek.aldım ben şimdi ama kod ne zaman gelir
10 dk sonra da gelebilir 1 saat sonra da. Mesaj olarak gelecek.aldım ben şimdi ama kod ne zaman gelir
bi bekliyim 20dk atmazlarsa canlı destek şekli yaparızKonuyu açmadan 1-2 dk önce aldım, 2-3 dk önce de teslim edildi.
Bunlar birleşiyor mu yoksa sade 1 kereye mahsus mu
pazarama bence çok kötü bir site hem aşırı pahalı ve ürünler yok250 TL'lik Kasım ayı boyunca geçerli indirim çeki 111 TL
![]()
Kasım Ayında Geçerli 250 TL Hediye Çeki Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Pazarama Kasım Ayında Geçerli 250 TL Hediye Çeki ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Pazarama Kasım Ayında Geçerli 250 TL Hediye Çeki fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Diğer dev yerler gibi bütçeleri yok. İlk zamanlarını hatırlıyorum. Zamanla gelişiyor. Bir sürü kampanyalarından faydalandık. Ben oldukça memnunum.pazarama bence çok kötü bir site hem aşırı pahalı ve ürünler yok
hocam geçen gün 250 tl alt limitsiz kupon verdiler harcayacak yer bulamadığım için kupon yandıDiğer dev yerler gibi bütçeleri yok. İlk zamanlarını hatırlıyorum. Zamanla gelişiyor.
Bu da bir başarı biliyor musun? Nadide bir örnek olabilirsin.hocam geçen gün 250 tl alt limitsiz kupon verdiler harcayacak yer bulamadığım için kupon yandı